Hotel Rivalmare u Novigradu izvrstan domaćin Wine EnoGastro VIP Eventa

In Sajmovi i izložbe
Wine EnoGastro VIP Event

Nakon izuzetno uspješno započetog Wine EnoGASTRO VIP Eventa u Rijeci, ovogodišnje izdanje ciklusa međunarodnih konferencija vinskih, ugostiteljskih i gastronomskih znalaca je svoju misiju podizanja izvrsnosti hrvatskog ugostiteljstva i turizma nastavilo u Istri.

Riječ je o autentičnom događaju, u organizaciji agencije RICERCE MERCATO, koji se već sedmu godinu održava u pet gradova diljem Hrvatske, a 29-ti po redu event je upriličen 03.ožujka 2023. godine u Centru za manifestacije i kulturu CMIK, te Rivalmare Boutique hotelu u Novigradu.

U dobroj tradiciji dosadašnjih evenata, organizator Dantes Begić i njegov tim u suradnji s brojnim partnerima i izlagačima, svojim gostima su omogućili sav program besplatno: od ulaza, korištenja čaša do stručnih radionica, predavanja i kuharsko-edukacijskih degustacija, što ovaj događaj izdvaja po svojoj posebnosti.

Nastupili su probrani izlagači iz Hrvatske i regije, s naglaskom na malim proizvođačima poput redovito nagrađivanih maslinara, obiteljskih sirana, vinara, proizvođača ribljih delikatesa, piva, žestica i slastica, a prezentirana je i profesionalna ugostiteljska oprema, uključujući i ekološke stolnjake i salvete.

Uz eno-gastro ponudu, ljubitelji hibridnih automobila su imali priliku razgledati najnovije hibridne modele auto kuće Suzuki Pula.

Veliki interes su posjetitelji iskazali za edukacijski dio programa, posvećen unapređenju ugostiteljsko-turističkog poslovanja poput stručno vođenih degustacija vina, maslinovih ulja i craft piva, podizanja izvrsnosti usluge, gostoljubivosti i vještine uspješnog ophođenja s gostima, te praktičnih alata za privlačenje idealnih klijenata putem društvenih mreža.

Uzvanici su posebno uživali u atraktivnoj gastro-edukacijsko-degustacijska prezentaciji gostujućih chefova, u izvedbi kojih su se smijenjivali vrhunski slijedovi upareni s odgovarajućim pratećim vinima.

Pri završnom druženju s izlagačima, tim Wine EnoGASTRO VIP Eventa se zahvalio svim uzvanicima i partnerima: Grad Novigrad/Cittanova i Turistička zajednica grada Novigrada / Visit Cittanova, Istarska županija i Turistička zajednica Istre, Hrvatska turistička zajednica, Obrtnička komora Istarske županije i Udruženje obrtnika Poreča, sponzoru Gradu Buje i pokroviteljima: Ministarstvo turizma i sporta, te Ministarstvo poljoprivrede Republike Hrvatske.

Nakon Istre, Wine EnoGASTRO VIP Event nastavlja svoj put prema Dalmaciji, gdje će 15.ožujka 2023. godine u hotelu Amphora Safir hoteli u Splitu biti održan idući event a dva dana nakon toga 17.ožujka ovaj vrlo lijepi edukativni event gostovati će u prekrasnom Falkensteiner hotelu IADERA u Zadru/Petrčanima.

piše: Sanja Krmpotić

You may also read!

Globalna utrka u generativnoj AI: Kina vodi u korištenju, SAD u implementaciji, dok Europa kaska

Globalna utrka u generativnoj AI: Kina vodi u korištenju, SAD u implementaciji, dok Europa kaska

Vođe su zabrinuti zbog nedostatka razumijevanja, poslovne strategije te nedovoljne količine podataka i pripremljenosti za regulaciju; dok su primarni

Read More...
IKEA povlači određene VARMFRONT prijenosne punjače zbog opasnosti od požara

IKEA povlači određene VARMFRONT prijenosne punjače zbog opasnosti od požara

IKEA potiče sve kupce koji posjeduju VARMFRONT prijenosni punjač od 10 000 mAh (broj modela E2038) s oznakom datuma

Read More...
Najmasovniji skok u more nastavlja tradiciju dobre zabave i pomaganja zajednici

Najmasovniji skok u more nastavlja tradiciju dobre zabave i pomaganja zajednici

Petnaesti skok sa zadarske rive, dm Zadar jump, održat će se u subotu 27. srpnja na zadarskoj rivi, najavljeno

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design