Kartice od biorazgradivog i eko materijala

In Ekologija
Kartice od biorazgradivog i eko materijala

Zelena i digitalna Hrvatska

Investirajući u znanje i napredna tehnološka rješenja AKD nije zanemario brigu za okoliš i energetsku učinkovitost. Svojim vjernim kupcima AKD kontinuirano osigurava najbolja svjetska IT rješenja i usluge, kao i pomno birane materijale za njihove proizvode. Odnedavno se u AKD-ovim smartcard pogonima u Savskoj mogu izraditi kartice od biorazgradivog i eko materijala.

Ovakve kartice jedinstven su proizvod na našem tržištu, a idealan su izbor za klijente kojima su briga za okoliš i održivost u središtu poslovanja. Kartica „Prijateljica prirode“ je biorazgradiva kartica na bazi žitarica koja je otisnuta i personalizirana prirodnim bojama. Uz eko-friendly kartice, dostupni su i prateći eko etuiji koji su, također, izrađeni od biorazgradivog materijala.

Implementacijom novih, inovativnih proizvoda AKD nastavlja pratiti zahtjeve tržišta, opredjeljujući se za održiv razvoj, odgovorno i djelotvorno upravljanje energijom i zaštitom okoliša te društveno odgovorno poslovanje. Sustavi upravljanja energijom i zaštitom okoliša ugrađeni su u sve poslovne procese AKD-a, predstavljaju neizostavne čimbenike u strategiji razvoja i dokaz su odgovornog odnosa prema zajednici i okolišu.

O AKD-u: Agencija za komercijalnu djelatnost proizvodno, uslužno i trgovačko d.o.o. (AKD) je tvrtka koja razvija napredna IT rješenja u području identiteta i sigurnosti, napredne sustave sljedivosti i pruža usluge bankarskom sektoru. Specijalizirana je za proizvodnju osobnih iskaznica, putovnica, viza, vozačkih dozvola te je vodeća tvrtka u Republici Hrvatskoj u domeni zaštićenog tiska i visoko kompleksnih i tehnički zahtjevnih tiskarskih rješenja.

Društvo kao dio državne infrastrukture sudjeluje u strateškim projektima državne uprave u području digitalizacije poslovnih procesa. AKD obavlja i usluge izdavanja kvalificiranih certifikata, a ujedno je i pravna osoba ovlaštena za obavljanje poslova izdavanja kvalificiranih certifikata građanima RH na elektroničkoj osobnoj iskaznici.

U portfelju projekata kojima se AKD bavi su najznačajniji razvojni projekti kroz koje nastaju IT rješenja i usluge temeljene na upotrebi kvalificiranih certifikata i elektroničke osobne iskaznice te projekti temeljeni na drugim elektroničkim identitetima građana.

You may also read!

Ulaganje u djecu je ulaganje u buducnost

Ulaganja u djecu i mlade najvažnija su ulaganja za bolju budućnost

Ured UNICEF-a za Hrvatsku u suradnji s časopisom „Gloria” organizirao je konferenciju „Djeca su naš najvažniji posao” s ciljem

Read More...
Lisinski-pbz

Održano svečano događanje PBZ grupe „Kad srca pjevaju“

Uručene donacije ukupnog iznosa 315.000 eura za bolju budućnost djece i mladih. U utorak je u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog

Read More...
sajam

Hrvatske prehrambene tvrtke na PLMA-inom međunarodnom sajmu u Amsterdamu

Na međunarodnom sajmu World of Private Label, koji se u organizaciji PLMA (Udruženja proizvođača privatnih robnih marki) održava u

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design