Kombinacija kamilice i đumbira s okusom meda grije nas ove zime

In Promocije / novi proizvodi
Kamilica đumbir med

Ljubitelji čaja izabrali

U bogatom asortimanu Franck čajeva od nedavno se može pronaći čaj od kamilice s đumbirom i okusom meda – nova neodoljiva kombinacija koju su izabrali potrošači.

Svi ljubitelji čaja imali su priliku, putem web stranice, glasati za omiljeni okus čaja koji žele da ih grije u dugim zimskim danima. Svog su favorita tako mogli birati između tri ponuđena okusa, a odabrani ljubitelji čaja sudjelovali su i u degustacijama tijekom razvoja ovoga novog okusa.

Omiljenoj kamilici dodan je egzotičan i pikantan đumbir, trajna gomoljasta biljka iz porodice ljiljana poznata po svome korijenu, a aroma meda ovu već posebnu kombinaciju dodatno obogaćuje profinjenim mirisom i okusom.

Ritual ispijanja čaja

Kako je uopće došlo do toga da danas cijeli svijet uživa u blagodatima čaja govori jedna legenda prema kojoj je tajnu pripreme čaja 2737. godine prije Krista otkrio kineski car Shen Nung kada mu je lišće slučajno upalo u posudu punu kipuće vode.

Zapadni svijet upoznao je čaj 1632. godine, a koliko su ga odmah svi prigrlili govori i činjenica da je danas napitak kojeg se najviše konzumira nakon vode, s više od tri milijarde ispijenih šalica dnevno. Da je ispijanje čaja omiljeno i u Hrvatskoj potvrdilo je istraživanje koje je Franck proveo u suradnji s agencijom Hendal. Istraživanje je pokazalo da čaj konzumira čak 88 posto građana starijih od 15 godina, a 36 posto ispitanika bira jutro kao omiljeno doba dana za konzumaciju čaja. Gotovo 30 posto njegovih ljubitelja pije ga navečer, a 13 posto građana pije ga popodne.

U koje god doba dana uživali u ispijanju ovoga napitka, uz novi Franckov čaj od kamilice s đumbirom i okusom meda sigurno nećete pogriješiti. Ovu neodoljivu kombinaciju možete pronaći u omiljenim kafićima, ali i na policama trgovina s preporučenom maloprodajnom cijenom pakiranja s 20 filtar vrećica od 13,99 kuna.

You may also read!

Restoran Zora Bila prvi dobitnik nagrade Dobar Tech

Restoran Zora Bila prvi dobitnik nagrade Dobar Tech

U sklopu Dana hrvatskog turizma, održanih u Opatiji, dodijeljena je nagrada Dobar Tech - METRO nagrada za najbolji digitalni

Read More...
dan-poduzetnika

HUP: Uz uklanjanje prepreka gospodarski rast mogao bi biti i brži

Hrvatsko gospodarstvo raste po najvišim stopama u EU, ali rast bi mogao biti još brži, a Hrvatska bi mogla

Read More...
Giving Friday 2024

Giving Friday: dm će donirati pet posto dnevnog prometa ostvarenog u petak 29. studenog

U petak 29. studenog dm će obilježiti Giving Friday, potpuno drugačiju verziju Crnog petka, povodom kojeg će donirati pet

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design