Ledo plus donirao smrznutu hranu u vrijednosti od 350.000 kuna

In DOP
Ledo plus

Donacijom čak 46 tona smrznutog povrća Ledo plus pomoći će da domovi za starije i nemoćne te pučke kuhinje lakše pripreme topli obrok za blagdane.

Ledo plus ovih će blagdana pomoći najugroženijim društvenim skupinama donacijom 46 tona smrznutog povrća Hrvatskom Caritasu. Riječ je o 71 paleti smrznute hrane, u vrijednosti od 350.000 kuna, namijenjene korisnicima domova za starije i nemoćne te pučkim kuhinjama Zagrebačke županije.

“Svako je vrijeme pravo vrijeme za darivanje, osobito kada je dar usmjeren našim potrebitim sugrađanima koji Božić očekuju u oskudici i neizvjesnosti. Drago nam je što je Ledo plus, kao socijalno osjetljiva tvrtka, prepoznao ovaj trenutak i što će pomoći donijeti osmijeh i radost brojnim ugroženim pojedincima i obiteljima na području cijele Hrvatske”, poručio je fra Tomislav Glavnik, ravnatelj Hrvatskog Caritasa, prilikom preuzimanja donacije.

Poskupljenja namirnica i energenata utječu na sve, pa i na rad pučkih kuhinja i domova za starije i nemoćne. Svjestan izazovnih vremena i važnosti zaštite ugroženih građana, Ledo plus osigurao je donaciju koja će se podijeliti domovima za starije i nemoćne te pučkim kuhinjama u kojima se svakodnevno priprema velik broj toplih obroka.

“Dio je naše odgovornosti kao najvećeg domaćeg proizvođača sladoleda i distributera smrznute hrane u Hrvatskoj pobrinuti se da i socijalno najugroženije skupine imaju pristup nutritivno bogatim namirnicama koje su temelj uravnotežene prehrane. Iznimno smo zahvalni na prilici da pomognemo sugrađanima”, poručila je Tatjana Petričušić, menadžerica korporativnih komunikacija Leda plus.

Ovom donacijom želi se pomoći ustanovama da lakše osiguraju hranjiv topli obrok svojim korisnicima. Ledo plus snažno se zalaže za društveno odgovorno poslovanje, a posebnu pozornost posvećuje nutritivnoj vrijednosti i kvaliteti namirnica koje koristi u proizvodnji.

Ledo plus najveći je domaći proizvođač sladoleda i distributer smrznute hrane koji zapošljava više od 1000 stručnjaka. U rujnu 2021. Ledo plus postao je dio Nomad Foodsa, najveće europske kompanije za smrznutu hranu. Smrznuti proizvodi Leda plus inovativni su i praktični te svojim nutritivnim vrijednostima pridonose zdravom načinu života.

You may also read!

alilovic

Zagrebačka županija s rastom turizma, u 2024. očekuje daljnji rast

U Zagrebačkoj županiji sve više se ulaže u kvalitetan i održiv turizam što donosi porast turističkog prometa i očekivanje

Read More...
primorac

Primorac ne želi vjerovati da su poslodavci prisvojili uštede od poreznih izmjena

Ministar financija Marko Primorac izjavio je u srijedu da ne želi vjerovati da su pojedini poslodavci smanjenjem bruto plaća

Read More...
Katarina Kraljević

Promjena u upravi Erste banke

Zdenko Matak, član uprave Erste&Steiermärkische Bank d.d. („Erste banka“) nadležan za Sektor građanstva, Sektor razvoja poslovanja s građanstvom, Sektor

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design