Valamar Riviera organizirala godišnje okupljanje i nagradila najbolje projekte, timove i djelatnike za 2022. godinu

In Iz zemlje
Valamar-Okupljanje-2022

Uživo i uz virtualni prijenos u Valamar Diamant Hotelu u Poreču održalo se tradicionalno godišnje okupljanje Valamar Riviere za nekoliko tisuća zaposlenika u svim destinacijama od Istre do Dubrovnika i austrijskog Obertauerna. Tom su prilikom nagrađeni najbolji projekti, timovi i djelatnici u 2022. godini.

Na okupljanju se svim zaposlenicima na iznimnom doprinosu i rezultatima zahvalio predsjednik Nadzornog odbora Gustav Wurmboeck posebno pohvalivši zaposlenike koji su osvojili nagrade kao najbolji u destinacijama i objektima te postigli iznimne uspjehe na nizu nacionalnih i međunarodnih natjecanja.

Predsjednik Uprave Valamar Riviere Željko Kukurin osvrnuo se na dobre rezultate u 2022. godini, realizirane investicije, inovacije i dostignuća unatoč iznimnom porastu operativnih troškova. Istaknuo je pritom ključnu ulogu svih zaposlenika, njih 7700 u realizaciji rezultata te naglasio važnost daljnjih ulaganja u djelatnike i suradnje s partnerima i destinacijama u razvoju i upravljanju održivim turizmom.

Tijekom okupljanja nagrađeni su najbolji hoteli, ljetovališta i kamping ljetovališta. Corinthia Baška Sunny Hotel by Valamar 3* najbolji je po ostvarenom rastu i najvišoj kvaliteti usluge u Sunny brendu. Najboljim kamping ljetovalištem proglašen je Istra Premium Camping Resort 5* by Valamar koji je ranije ove jeseni proglašen i kampom godine na Danima hrvatskog turizma. Valamar Meteor Hotel 4* u Makarskoj najbolji je Valamar hotel, posebno u ponudi za obitelji, dok je najbolje rezultate u Valamar Collection brendu ove godine ostvario Marea Valamar Collection Suites 5* koji postiže najveće zadovoljstvo gostiju, ali i najveće zadovoljstvo djelatnika. Za ukupnu kvalitetu usluge Imperial Valamar Collection Hotel na otoku Rabu ostvario je najbolje rezultate.

Među najvećim dostignućima i najvažnijim projektima Valamara u 2022. godini istaknuti su Valamar Amicor Green Resort, prvo eko ljetovalište na Jadranu otvoreno ove godine, zatim program Wow Wow Pet Friendly Holiday namijenjen gostima i kućnim ljubimcima te nova digitalna platforma u Valamar rezervacijskom centru, dok je događajem godine proglašeno otvorenje Dalmacija [PLACESHOTEL] u Makarskoj. Iskorakom godine proglašena je Valamarova strategija održivosti do 2025. godine, a timom godine tim za uvođenje eura koji je pripremio složen proces prijelaza na novu nacionalnu valutu.

Valamar Riviera je vodeća hrvatska turistička kompanija koja upravlja hotelima, ljetovalištima i kamping ljetovalištima u poznatim turističkim destinacijama od Istre, otoka Krka, Raba i Hvara do Makarske i Dubrovnika te Obertauerna u Austriji koja je već niz godina prepoznata kao TOP poslodavac u turizmu. U 2022. godini Financial Times uvrstio je Valamar Rivieru na listu europskih klimatskih lidera koji su odabrani među ukupno 4,000 kompanija iz 33 europske države.

You may also read!

wall

Svjetske burze skočile na rekordne razine

Na najvećim svjetskim burzama prošloga su tjedna indeksi dosegnuli rekordne razine, što se ponajviše zahvaljuje snažnom rastu cijena dionica

Read More...
Kako procjeniti i upravljati psihosocijalnim rizicima na radu

Kako procjeniti i upravljati psihosocijalnim rizicima na radu?

U organizaciji ZIRS Učilišta – ustanove za obrazovanje odraslih i Znanstveno-stručnog časopisa „Sigurnost“, u Zagrebu će se 28. ožujka

Read More...
Habijan

Ministar Habijan najavio smanjenje parafiskalnih nameta

Ministar gospodarstva i održivog razvoja Damir Habijan u petak je u Krapini ponovio kako će se u sklopu novog

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design