Maltesers – laganiji način uživanja u čokoladi

In Promocije / novi proizvodi
Maltesers – laganiji način uživanja u čokoladi

Sve ljubitelje pravog čokoladnog okusa zasigurno će razveseliti vijest kako je u Hrvatsku konačno stigao Maltesers – jedan od omiljenih svjetskih brandova iz „kuhinje“ tvrtke Mars. Riječ je o čokoladnoj kuglici, možda malenoj ali punoj okusa, koja vas mami svojim hrskavim sadržajem. Ona je već osvojila mlade diljem svijeta, a predstavljanjem ovog proizvoda Mars odgovara promjenjivim trendovima te preferencijama i potražnji potrošača za novim, inovativnim proizvodima na području čokoladnih grickalica.

Čokoladne kuglice Maltesers pune su izvrsnog okusa te donose još više uživanja u čokoladi. Hrskavi sadržaj čokoladica Maltesersa pruža nevjerojatan okus koji će najviše razveseliti ljubitelje prave čokolade i vrhunskog okusa.

Mars, koji je prisutan u Hrvatskoj s popularnim i vodećim brendovima kao što su Snickers, Twix, M&M’s te mnogi drugi, s Maltesers čokoladnim kuglicama donosi zaigranost i praktičnost u prvim danima jeseni. Izvrsne su za uživanje u pokretu, kinu ili udobnosti doma. Ovaj jedinstveni proizvod poznat je kao izuzeto lagan desert koji će zasigurno zauzeti mjesto među nadražim slatkišima potrošača. Zahvaljujući svom obliku čokoladne kuglice Maltesers odlične su za dijeljenje s prijateljima. Naravno, samo ako ih morate dijeliti.

Maltesers čokoladne kuglice dostupne su u Hrvatskoj u svim bolje opremljenim trgovinama u pakiranjima od 85 g i 175 g.

O korporaciji Mars
Mars je tvrtka u obiteljskom vlasništvu s tradicijom proizvodnje različitih proizvoda i pružanja usluga ljudima i ljubimcima dugom više od stoljeća. S prodajom na razini od gotovo 35 milijardi američkih dolara, kompanija posluje na globalnoj razini, proizvodeći neke od najomiljenijih svjetskih brendova: M&M’s®, SNICKERS®, TWIX®, MILKY WAY®, DOVE®, PEDIGREE®, ROYAL CANIN®, WHISKAS®, EXTRA®, ORBIT®, 5™, SKITTLES®, UNCLE BEN’S®, MARS DRINKS i COCOAVIA®. Mars također pruža veterinarske zdravstvene usluge koje uključuju BANFIELD® Pet Hospitals, Blue Pearl®, VCA® i Pet Partners™. Mars posluje u više od 80 zemalja, a sjedište mu je u McLeanu u SAD-u. Pet načela tvrtke Mars – kvaliteta, odgovornost, uzajamnost, učinkovitost i sloboda – inspirira više od 115.000 suradnika kako bi stvarali vrijednost za sve svoje partnere i ostvarili rast na koji su svakodnevno ponosni.

You may also read!

Nestlé

Nestlé financijski izvještaj za 2023. bilježi stabilan organski rast od 7,2%

Mark Schneider, izvršni direktor kompanije Nestlé, izjavio je: „Dosad nezabilježena inflacija, do koje je došlo u posljednje dvije godine,

Read More...
Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio je donaciju u iznosu od 29.012,50 eura kojom je izgradio i opremio

Read More...
King Harmony

King Harmony osvojio srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, Ledo nagrađen i za najbolje tehničko rješenje

Na godišnjoj konferenciji Međunarodnog udruženja proizvođača sladoleda, King Harmony osvojio je srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, a Ledo je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design