mStart postao Oracle Gold Partner

In Strateški savezi
Mstart

Tvrtka mStart d.o.o je postala Oracle Gold Partner u partnerskoj mreži Oracle Partner Network (OPN). Dodjelom članstva zlatne razine tvrtka Oracle prepoznala je predanost mStarta u razvoju znanja povezanih s Oracleom u pružanju projekata i rješenja utemeljenih na maloprodajnim paketima tvrtke Oracle, kao i u jedinstvenom rješavanju izazova zajedničkih kupaca u maloprodaji na europskom tržištu. Status Oracle Gold Partner dodatno proširuje mStartov maloprodajni portfelj i omogućuje tvrtki maksimalno iskorištavanje stručnosti i dosadašnjeg iskustva u trgovini te unaprijeđenje poslovanja u području procesa i tehnologije.

„Zadovoljni smo što ovim partnerstvom nastavljamo uspješnu suradnju s Oracle-om. Za mStart ovo partnerstvo predstavlja važan trenutak u razvoju poslovanja i daje nam priliku za iskorak na europsko tržište. Suradnju s Oracleom ćemo i dalje razvijati na korist i zadovoljstvo naših zajedničkih klijenata“, rekao je Ante Laušić, član Uprave mStarta. Postavši Oracle Gold Partner tvrtka mStart dobila je mogućnost da nastavi s razvojem specijalizacija koje će omogućiti tvrtki rast poslovanja, poboljšanje stručnosti i stvaranje diferencijacije na tržištu. Zlatni članovi također ostvaruju pravo preprodaje svih Oracleovih tehnoloških proizvoda i prijave za preprodaju Oracleovih aplikacija i industrijskih rješenja.

Oracle Partner Network (OPN) je program tvrtke Oracle koji partnerima pruža profiliranu prednost u razvoju, prodaji i implementaciji Oracleovih rješenja. OPN pruža resurse za obuku i podršku specijaliziranih znanja o Oracleovim proizvodima i rješenjima, a svojim razvojem prepoznaje i rastući portfelj proizvoda tvrtke Oracle, njezinu bazu partnera i poslovne prilike. Od ključne važnosti za najnoviji razvoj OPN-a jest mogućnost prepoznavanja i nagrađivanja partnera za njihovo ulaganje u uslugu Oracle Cloud. Partneri koji se uključuju u suradnju s Oracleom moći će profilirati svoju stručnost u usluzi Oracle Cloud i uspjeh s kupcima kroz program OPN Cloud – inovativni program koji nadopunjuje postojeće razine programa OPN razinama prepoznavanja i progresivnim prednostima za partnere koji rade s uslugom Oracle Cloud. Dodatne informacije nalaze se na: http://www.oracle.com/partners.

O tvrtki mStart
mStart je poslovno-tehnološka tvrtka u sustavu Agrokor koncerna, specijalizirana za pružanje usluga informatizacije i optimizacije poslovnih procesa. Zapošljava preko 230 stručnjaka, sa znanjem i iskustvom u implementaciji i podršci najnaprednijih svjetskih programskih rješenja, kao i sistemske i komunikacijske infrastrukture. Stručnjaci mStarta temeljito poznaju poslovne procese u srednjim i velikim tvrtkama u različitim djelatnostima, a posebno u poljoprivredi, proizvodnji, maloprodaji, veleprodaji, distribuciji, e-commerceu, platnom prometu, uslužnim djelatnostima … mStart ima partnerske odnose i certifikate s vodećim globalnim tvrtkama, no potpuno je neovisan o vendorima i u mogućnosti uvijek predložiti svojim korisnicima najbolje rješenje za njihove poslovne potrebe. Poslovni procesi usklađeni su s relevantnim međunarodnim normama: ISO 27001 za upravljanje informacijskom sigurnošću i PCIDSS za sigurnost transakcija kartičnih plaćanja.Sjedište tvrtke je u Zagrebu, a poslovni timovi mStart-a nalaze se u Beogradu, Nišu, Sarajevu i Ljubljani, s kojima se pokriva cijelo tržište Adria regije.

You may also read!

wall

Svjetske burze porasle, inflacija u SAD-u popušta

Na svjetskim su burzama cijene dionica prošloga tjedna porasle jer inflacija u SAD-u popušta, pa se očekuje da će

Read More...
nekretnine

Poduzetnici Zagrebačke županije sa 632,1 milijunom eura neto dobiti

Poduzetnici Zagrebačke županije u 2023. su ostvarili konsolidiranu neto dobit od 632,1 milijun eura, što je rast od 63,7

Read More...
Novim zakonom više poduzeća obvezno izvješćivati o održivosti

Novim zakonom više poduzeća obvezno izvješćivati o održivosti

Sabor je danas potvrdio predložene izmjene i dopune Zakona o reviziji, Zakona o računovodstvu te Zakona o tržištu kapitala.

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design