Novi ritual kupovine uz omiljenu šalicu kave u BIPI

In Strateški savezi
bipa

BIPA postaje prvi lanac drogerija koji svojim kupcima nudi uslugu uživanja u kavi za van.

Uživanje u toploj šalici kave za vrijeme kupovine od danas je moguće u poslovnicama BIPE, prvom lancu drogerija koji svojim kupcima nudi uslugu Franck snogoo kave za van. U deset odabranih BIPA poslovnica diljem Hrvatske možete uživati u kavi snogoo iz jedinstvenog samoposlužnog aparata koji će zadovoljiti sve ljubitelje ovog napitka. Time BIPA Hrvatska nastavlja s inovacijama kako bi svojim kupcima osigurala najbolju uslugu tijekom obavljanja kupovine.

Franck snogoo predstavlja novu eru samoposlužnih aparata jer pruža mogućnost plaćanja napitaka gotovinom, ali i bezgotovinsko plaćanje karticama za sve koji ne vole nositi kovanice i novčanice sa sobom. Vašu omiljenu šalicu kave možete platiti i putem aplikacije snogoo kojom se omogućava pogodnost skupljanja bodova za ostvarivanje besplatnih napitaka.

Topli napitci posluženi su u ekološki prihvatljivim papirnatim čašama, a u ponudi se mogu pronaći Franck proizvodi bazirani na espresso kavi i instant cappuccino raznih okusa. BIPA će svojim kupcima od 22. ožujka osigurati i happy hour za vrijeme kojeg će svim posjetiteljima ponuditi besplatnu Franck snogoo kavu za van.

„Briga za kupce nam je na prvom mjestu i želja nam je osigurati im što ugodniji osjećaj za vrijeme boravka u našim poslovnicama. Prateći svjetske trendove, ova inovacija je još jedna u nizu koje smo iz tog razloga pokrenuli, kao prvi lanac drogerija u Hrvatskoj koji nudi ovakvu uslugu.“ – izjavila je Sanpatricija Vrsaljko, menadžer za trendove i inovacije u BIPI.

You may also read!

Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...
Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Danas su u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u sklopu Deloitteovog SheXO kluba predstavljeni rezultati 3. istraživanja „Raznolikost i inkluzivnost

Read More...
PEVEX

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti iz 2023. godine

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila je prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti ostvarene u 2023. godini. Neto dobit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design