Otvoren SPAR supermarket u Kaštel Sućurcu

In Tvrtke i tržišta
Otvoren SPAR supermarket u Kaštel Sućurcu

Najnoviji SPAR supermarket uređen je prema najvišim tehnološkim standardima i rasprostire se na gotovo 1300m2 prodajne površine. SPAR supermarket nalazi se na adresi Cesta dr. Franje Tuđmana 344, a kupcima će biti dostupnije ono što poznaju od bogate SPAR ponude prehrambenih i neprehrambenih proizvoda, po kojoj je SPAR naširoko poznat.

Posebnost ovog SPAR supermarketa su mesnica s uvijek bogatom ponudom najboljih pozicija mesa te ribarnica s uvijek svježom ponudom ribe, kao i toploteka, odnosno raznovrsna ponuda toplih, gotovih jela i salata. Ovaj SPAR supermarket opremljen je velikom rashladnom komorom, što osigurava veće količine ohlađenog pića, posebnost koja je neophodna za lokaciju u Dalmaciji uoči sezone u kojoj se očekuju velike vrućine. Kupci, osim bogatog izbora kvalitetnog i svježeg voća i povrća te bogatog izbora neprehrambenih artikala bržu kupovinu mogu obaviti kroz jednostavne i praktične samoposlužne blagajne.

SPAR Hrvatska kontinuirano daje podršku lokalnim proizvođačima tako je na policama novog SPAR Supermarketa u Kaštel Sućurcu osigurao mjesto za domaće proizvode pekare Babić koja će kupcima ponuditi domaća peciva i kruh te nacionalno poznatu Pincu. Također, kupcima će biti dostupni kolači OPG Deana Miletić, dok će Dalmata iz Dugopolja kupcima ponuditi vlastitu marku domaćih pića. Na policama će se naći i svježe sezonske lubenice Vagros iz Splita, domaći njoki Nici iz Solina te mliječni proizvodi domaće mljekare Dalmatinski sirevi iz Splita.

Ono što posebno ističe SPAR trgovine od konkurencije je dodatan popust od 10 posto na kupovinu šest butelji vina, kao i besplatna, praktična i iznimno kvalitetna torba za vino, ali i mogućnost povrata pića koje se ne potroši prilikom obiteljskih ručkova, fešti, slavlja.

Radno vrijeme SPAR supermarketa u trgovačkom centru Stop Shop u Kaštel Sućurcu bit će od ponedjeljka do nedjelje od 8 do 21 sat.

You may also read!

mjerenje

Međunarodni dan mjeriteljstva od ove godine na UNESCO-voj listi

Hrvatsko mjeriteljsko društvo (HMD) obilježilo je danas u Zagrebu Međunarodni dan mjeriteljstva pod motom „Mjerimo danas za održivo sutra“

Read More...
dm active beauty

Matea Ferboković iz Kršana postala je dm active beauty milijunašica

U utorak 21. svibnja, u Labinu, dobitnici nagradne igre dm active beauty milijunaš Matei Ferboković dm je uručio milijun

Read More...
Kako poboljšati korporativno upravljanje u RH

Stručnjaci odgovorili na goruće pitanje kako poboljšati korporativno upravljanje u Hrvatskoj

U Knjižnično-dokumentacijskom centru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu održan je skup „Kako poboljšati korporativno upravljanje u Hrvatskoj“. Sudionici panela

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design