Otvorena nova Lidlova trgovina u Sesvetama, 103. u Hrvatskoj

In Tvrtke i tržišta
Lidlova trgovina u Sesvetama

Trgovački lanac Lidl nastavlja sa širenjem svoje prodajne mreže u Hrvatskoj. U Sesvetama, na adresi Kobiljačka cesta 54, otvorena je nova, moderna trgovina pa tako Lidl trenutno broji 103 trgovine u Hrvatskoj.

U novoj trgovini, baš kao i u ostalima, Lidl će svojim kupcima nuditi asortiman kvalitetnih i svježih proizvoda najboljeg omjera cijene i kvalitete.

Lidlovu trgovinu u Sesvetama svečano su otvorili voditeljica trgovine Željka Prežec i regionalni voditelj prodaje Marko Dugić. Nova Lidlova trgovina kupcima nudi ugodan i moderan prostor za kupovinu te, kao i uvijek, najsvježije proizvode najboljeg omjera cijene i kvalitete. Za sve posjetitelje i kupce, Lidl je povodom otvorenja pripremio podjelu svojih finih krafni, bombona, kave i balona, kao i posebne akcije i pogodnosti pri kupnji.

Druga je ovo Lidlova trgovina u Sesvetama, a napravljena je prema novom konceptu gradnje i dizajna koji podrazumijeva veći prodajni prostor, prostranija parkirna mjesta (njih 120), više prirodnog svjetla, veću energetsku učinkovitost, atraktivan izgled i još ugodniju kupovinu za Lidlove kupce.

Radno vrijeme poslovnice na adresi Kobiljačka cesta 54 je od 7 do 21 h od ponedjeljka do petka, od 8 do 21 h subotom te od 8 do 18 h nedjeljom.

You may also read!

bienenfeld

Bienenfeld: Zagreb i ove godine očekuje rekordne turističke rezultate

Zagreb bi u u turizmu ove godine, na temelju najava i dosadašnjeg prometa, mogao dosegnuti rekordne rezultate dolazaka i

Read More...
avion

Prvi zrakoplov nove flote A220 Croatia Airlinesa odjeven u novo ruho

Dizajn znaka približava se dizajnu repa zrakoplova po kojem je tvrtka postala prepoznatljiva. U godini u kojoj obilježava svojih 35

Read More...
Studenac

Studenac iduće godine otvara novi distribucijski centar u Velikoj Gorici

Trgovački lanac Studenac u drugom kvartalu iduće godine planira otvoriti novi distribucijski centar na površini većoj od 36 tisuća

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design