Otvorenjem novog sjedišta na 2400 kvadrata Blachere Illumination – Gospodari Svjetla napravili iskorak u svjetlosnoj dekoraciji destinacija regije

In Tvrtke i tržišta
Gospodari svjetla

Jeste li se zapitali tko stoji iza svjetlosnih dekoracija koje osvjetljavaju Pariz, Veneciju, New York, London, Rim, Cannes, Toronto, Marseille, Helsinki, Dubai, Brussels, Courchevel, Shanghai i još mnogih luksuznih lokacija svijeta te turističkih atrakcija poput Eiffelovog tornja, Trga svetog Marka u Veneciji, Pete avenije u New Yorku.., ali i hrvatskih bisera poput Opatije, Zagreba, Samobora i mnogih gradova i općina u regiji?

To je tim Blachere Illumination, tvrtke iza koje stoji 50 godina kreacije svjetlosnih dekoracija u preko 80 zemalja svijeta s preko 500 zaposlenika.

Brazil, Kanada, SAD, Švicarska samo su neke od 27 tržišta na kojima posluju. Jedna od tih zemalja je i Hrvatska čije turističke destinacije tvrtka Gospodari svjetla – Blachere Illumination već godinama čini još čarobnijima.

Motovun, Crikvenica, Zagreb, Svete Nedelja, Rijeka, Slavonski brod, Opatija, Maribor samo su neki od gradova čije su trgovi i ulice krasile svjetlosne dekoracije Blachere Illumination – Gospodara svjetla. Osim gradova i hotela i shopping centara svoju čaroliju donijeli su i poslovnim objektima u regiji ostvarivanjem brojnih partnerstava sa Slovenijom, Srbijom, Bosnom i Hercegovinom i Crnom Gorom.

Na svečanosti otvorenja nove poslovne zgrade i impresivnog Showrooma u okolici Samobora, Medsavama, tim Gospodara svjetla okupio je suradnike iz Europe i regije, a preko 300 uzvanika imalo je priliku čuti o povijesti tvrtke koju je predstavio Johan Hugues, direktor Blachere Illumination. Impresivna povijest i reference koje vas ostavljaju bez daha uvele su uzvanike u priču o implementaciji ekološki održivih dekoracija. Hugues je istaknuo da se velik dio resursa ulaže u ekološki održive dekoracije te da je fokus na proizvodnji rasvjete i dekoracija od recikliranih materijala poput recikliranog aluminija, recikliranih PET boca i šećerne trske čime izravno utječe na smanjenje ugljičnog otiska.

Blachere Illumination uveo je LED rasvjetu kao standard u proizvodnji svjetlosnih dekoracija. U proizvodnom procesu primjenjuje Bioprint za izradu dekoracija od šećerne trske, te Recyprint, tj. 3D print za proizvodnju dekoracija od iskorištenih plastičnih boca.
Jedan od najljepših i najvećih autorskih showroomova u regiji i šire, pružio je uzvanicima uvid u cijeli proces kreacije, dizajniranja i proizvodnje svjetlosnih dekoracija. Showroom koji će biti otvoren za posjetitelje tijekom cijele godine.

Ovaj događaj podržala je i gradonačelnica Samobora Petra Škrobot koja je istaknula zadovoljstvo otvaranjem novih radnih mjesta ovim projektom na čelu kojeg su Ana i Željko Fresl, a oduševljenje nisu krili mnogi poslovni partneri koji su pristigli iz Francuske, Nizozemske, Belgije, Slovačke, Srbije, Slovenije, Crne Gore te Bosne i Hercegovine.

Prilikom obračanja Ana i Željko Fresl istaknuli su:
“Počeli smo takoreći u garaži, u malom pogonu. Kako smo rasli i kako nas je bilo sve više tako smo i prelazili u nove poslovne objekte, ali puno skromnije od ovog, 2 400 kvadrata iznosi veličina ove poslovne zgrade koju danas otvaramo, a rastemo takvim tempom da nam je i ona već premalena.” Drago nam je da se broj zaposlenih povećava te možemo reći kako smo ponosni da naša vizija od 1999. kada smo počeli već i nadmašena.

Rezultat naših projekata su tisuće nasmiješenih lica i uspomena zadovoljnih posjetitelja. A možemo se složiti svi zajedno da je upravo taj osmijeh najveća nagrada.”

Tvrtka koja stoji iza najpoznatijih svjetlosnih dekoracija regije i posluje već 25 godina, od male obiteljske firme iz 1999. godine postala je regionalni lider u industriji rasvjetnih dekoracija. Zbog posvećenosti kvaliteti i inovacijama 2020. godine pridružili su se francuskoj grupaciji Blachere Illumination, koja posluje već pola stoljeća, kao njihova 26. podružnica u svijetu.

You may also read!

Ulaganje u djecu je ulaganje u buducnost

Ulaganja u djecu i mlade najvažnija su ulaganja za bolju budućnost

Ured UNICEF-a za Hrvatsku u suradnji s časopisom „Gloria” organizirao je konferenciju „Djeca su naš najvažniji posao” s ciljem

Read More...
Lisinski-pbz

Održano svečano događanje PBZ grupe „Kad srca pjevaju“

Uručene donacije ukupnog iznosa 315.000 eura za bolju budućnost djece i mladih. U utorak je u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog

Read More...
sajam

Hrvatske prehrambene tvrtke na PLMA-inom međunarodnom sajmu u Amsterdamu

Na međunarodnom sajmu World of Private Label, koji se u organizaciji PLMA (Udruženja proizvođača privatnih robnih marki) održava u

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design