Pametno višenamjensko kuhalo za brzu pripremu ukusnih jela

In Promocije / novi proizvodi
Tefal COOK4ME

U gužvi ste, morate kuhati za cijelu obitelj ili vam ponestaje ideja za recepte? Otkrijte novi način kuhanja, jednostavno i ukusno!

Tefal Cook4Me+ pametno višenamjensko kuhalo ima intuitivni zaslon koji vas vodi kroz 4 izbornika: Sastojci, Recepti, Ručni način, Omiljeno. Cook4Me+ vam nudi rješenje za ukusne, brze i jednostavne obroke. Kuhajte i svaki puta otkrijte nove okuse: odaberite jedan od 150 unaprijed programiranih recepata, a potom mogućnost ručnog upravljanja ili kuhanja na jednom od 6 programa za kuhanje.

Pratite upute na zaslonu detaljno korak po korak i uživajte u odličnim jelima. Kuhalo automatski prilagođava kuhanje broju porcija, vrsti sastojaka i njihovoj težini. Moguće je pripremiti jela za 2 do 6 osoba.

Otkrijte inspiraciju i pustite da vas uređaj vodi. Ova 4 izbornika vodit će vas korak po korak do savršenih jela.

Sastojci: za pripremu specifične namirnice sve što trebate učiniti je odabrati ju na digitalnom zaslonu, a Cook4Me+ će kuhati za vas.

Recepti: 150 unaprijed programiranih recepata u kojima će vas Cook4Me + voditi korak po korak do savršenih rezultata. Nećete ih trebati tražiti u kuharici i gubiti vrijeme, a još manje bojati se da li će vam jelo uspjeti. Ovaj Tefalov kućanski aparat uštedjet će vam vrijeme i savršeno skuhati obrok te vas tako osloboditi svih briga i gnjavaže u kuhinji.

Ručno: odaberite jedan od 6 načina kuhanja i pripremite sami svoj recept. Za one koji žele uživati u pripremi svojih jela ova će funkcija itekako biti interesantna. Nema potrebe za nadgledanjem uređaja, vaša je priprema u dobrim rukama i uređaj će održavati toplinu i nakon što je završio s kuhanjem kako bi jelo bilo toplo za serviranje.

Omiljeno: Vaš omiljeni recept pohranite jednim pritiskom tipke. I vidi čuda! Samo jedna tipka i jelo se već kuha, a vi bezbrižno prebirete po društvenim mrežama.

150 unaprijed programiranih recepata – Pametno višenamjensko kuhalo
Zahvaljujući pametnoj i intuitivnoj kontrolnoj ploči, Cook4ME + postaje vaš osobni asistent i vodi vas korak po korak kroz 4 izbornika i 150 recepata. Pustite da vas vodi i otkrijte nove okuse, ukusne delikatese, jednostavne za pripremu kod kuće.

Brzo kuhanje
Kuhajte svaki dan brzo i lako!
Otkrijte brzi i lak način pripreme recepata svaki dani, s pouzdanim asistentom Cook4Me+, pametno i interaktvno višenamjensko kuhalo od Tefala. Uz kuhanje pod visokim pritiskom, možete uživati u ukusnim jelima pripremljenim brzo i bez napora.

6 načina kuhanja
Bezbrojne mogućnosti.
Uređaj ima 6 načina kuhanja: kuhanje na pari, kuhanje pod visokim pritiskom, klasično kuhanje (3 temperature: sporo kuhanje, tamnjenje, ključanje) i podgrijavanje jela. Na kraju kuhanja, uređaj održava toplinu jela do serviranja.

Vodič korak po korak
Inspirirajte se i pustite da vas vodi.
Kuhajte jednostavno i brzo svaki dan zahvaljujući 150 unaprijed programiranih recepata. Intuitivni zaslon vodit će vas korak po korak do savršenih rezultata ovisno o sastojcima, količini i broju porcija, automatski podešavajući količine i vrijeme kuhanja.

Pripremite od 2 do 6 porcije
Savršeno za cijelu obitelj.
Pripremite ukusne recepte za cijelu obitelj. S kapacitetom od 6L, brzo i jednostavno do obroka za 2 do 6 osoba.

Bez potrebe za nadgledanjem
Više vremena za vas.
Brzo pripremite omiljene recepte ako kuhate pod visokim pritiskom i pratite upite na zaslonu. Nema potrebe za nadgledanjem. Uređaj će nakon kuhanja održavati toplinu hrane do serviranja.

Jednostavno čišćenje
Praktično i lako.
Poklopac je jednostavan za otvaranje, a unutarnja posuda je odvojiva i jednostavna za čišćenje. Nastavak za kuhanje na pari pere se u perilici posuđa.

#tefal #kuhanjebezmuka #cook4me #kuhanje #recepti

www.tefal.com.hr

PR agencija IN MEDIAS RES KOMUNIKACIJE d.o.o.

You may also read!

Wall-Street

Wall Street dosegnuo rekordne razine, europski ulagači oprezniji

Na Wall Streetu su burzovni indeksi porasli i prošloga tjedna, četvrtoga zaredom, pri čemu su dosegnuli rekordne razine, dok

Read More...
EU o radu na daljinu i pravu na isključivanje

EU o radu na daljinu i pravu na isključivanje

Europska komisija je pokrenula prvu fazu savjetovanja s europskim socijalnim partnerima kako bi prikupila njihova stajališta o mogućem smjeru

Read More...
Umjetna inteligencija i upravljanje radnicima

U Vijeću Europe dogovoren sporazum o umjetnoj inteligenciji

Ministri vanjskih poslova 46 zemalja Vijeća Europe u petak su dogovorili sporazum o korištenju umjetne inteligencije (AI). "Ovim novim sporazumom

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design