Podbörka – blagdanske ponude iz Tele2

In Promocije / novi proizvodi
1-podborka

Darivanje oplemenjuje i čini sretnima i onog tko prima, ali i onoga tko daruje. Ovih se blagdana u Tele2 posebno birala ponuda koja će razveseliti svakoga – djecu, mlade, one malo manje mlade, starije, ali i poduzetnike. Dovoljno je samo zaviriti u Tele2 podbörku – vreću punu dobrih želja.

Podbörka zna tajnu najboljeg Djeda Božićnjaka

A kako se postaje najbolji Djed Božićnjak ove godine? Vrlo jednostavno – potrebno je samo u Tele2 odabrati podbörku u kojoj se nalazi PlayStation®4 Slim s 4 igre (Call of Duty: WW II, Driveclub, Horizon Zero Dawn i Ratchet&Clank) te zajedno sa Samsung Galaxy A5 2017 ili Huawei P10 lite mobitelom mjesečno iznosi 150,00 kn. Odličan novi router za Pokućni internet omogućit će uživanje uz igraću konzolu i navedene igrice za 120,00 kn mjesečno.

Za potpun doživljaj potrebna je i neograničena sloboda komunikacije, koju omogućuje tarifa RASPALI s BEZBROJ GB interneta na mobitelima ili Pokućni internet uz tarifu BEZBROJ GB.

Kako Božić ne bi bio Božić bez dodatnih iznenađenja Tele2 omogućuje i 3 mjeseca besplatne pretplate na PlayStation® Plus, a za ugovaranje blagdanske ponude putem Tele2 webshopa na poklon se dobiva hit igra Assassin’s Creed Origins.

Sweet Giga „čokoladica“ uz koju će svi uživati

Za one kojima nije problem s prijateljima podijeliti čokoladu, Tele2 je uz odabranu slagalicu ovog Božića pripremio novu uslugu – Sweet Gigu. Sve funkcionira vrlo jednostavno. Ako imate višak podatkovnog prometa, možete megabajte viška podijeliti sa svojim Tele2 prijateljima tako da ih razlomite, baš kao i kockice čokolade, na manje dijelove i razveseliti više dragih osoba. Kako bi se lijepe geste širile dalje, Tele2 će svima koji aktiviraju nove slagalice dodijeliti po 1GB podatkovnog prometa u iduća tri mjeseca.

Ova usluga je moguća uz aktivaciju bilo koje slagalice, a u onima s 1000 min/SMS i 5GB ili 1000 min/SMS i BEZBROJ GB ima dovoljno za sve i za vlastito korištenje i za darivanje prijateljima. Sweet Giga omogućuje dijeljenje MB putem SMS poruke ili usluge Moj Tele2 i dostupna je samo za korisnike bonova.

Slatki blagdani za bonaše uključuju i odlične mobilne uređaje, pa su korisnicima na odabir ponuđeni Noa Core Stilo DS za 449,00 kn, LG K8 2017 za 1.199,00 kn i Meizu M5 Note DS za 1.299,00 kn.

U Tele2 se za blagdane mislilo i na poslovne korisnike

Svima koji su na listu blagdanskih odluka upisali pokretanje vlastitog posla, ali i onima koji žele svoj ured obnoviti novim uređajima namijenjena je blagdanska Tele2 ponuda za poslovne korisnike.

Ona im omogućuje da ugovaranjem jednog paketa, koji uključuje ASUS VivoBook 15,6“ laptop, Samsung Galaxy A5 2017, router za Pokućni internet ZTE MF 286, predinstalirani Windows 10 te jednim mjesecom korištenja Office 365 uredskog paketa bez naknade, opreme svoj ured uređajima potrebnim za početak ili napredak poslovanja.

Paket uređaja dostupan je po cijeni od 230,00 kn uz tarifu BIZNIS RASPALI i BEZBROJ GB te BEZBROJ GB Pokućnog interneta. Tako je osigurana neograničena sloboda komunikacije – surfanje, pozivi i sms poruke.

Sve detalje o blagdanskim ponudama moguće je saznati u Tele2 prodajnim centrima, na www.tele2.hr ili pozivom na 0800 3 095. Uživajte u blagdanima čineći sretnima sve vaše drage osobe, ali i sebe.

You may also read!

Potpisan novi Kolektivni ugovor za graditeljstvo: povećane plaće u svim grupama složenosti

Potpisan novi Kolektivni ugovor za graditeljstvo: povećane plaće u svim grupama složenosti

Pregovarački timovi na čelu s gospodinom Mirkom Habijancem, predsjednikom HUP - Udruge poslodavaca graditeljstva (HUP-UPG), i gospođom Jasenkom Vukšić,

Read More...
Rimac Nevere

Prvi hrvatski kupac preuzeo isporuku Rimac Nevere

Cijenjeni neurokirurg dr. Branko Škovrlj koji živi u New Jerseyju postao je ponosni vlasnik hiperautomobila s hrvatskim potpisom. Rimac Nevera

Read More...
Aleksandra Grigić

Hrvatski duhani, dio BAT grupacije u novu proizvodnu sezonu idu s povećanjem proizvodnje duhana, interes proizvođača je velik

Nešto više od mjesec dana do kraja ugovaranja nove proizvodne sezone, Hrvatski duhani, dio BAT grupe, imaju ugovoreno 16

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design