Pojačanje upravljačkog tima Stanić Grupe

In Karijere
Andrej Bele i Zoran Mabic

Andrej Bele pridružuje se Zoranu Mabiću na čelu kompanije Stanić Beverages

Zbog dinamičnog razvoja poslovanja Stanić Grupe, planiranih akvizicija te budućih strateških planova, na čelo upravljačkog tima Stanić Beveragesa dolazi Andrej Bele.

Andrej Bele će obnašati funkciju predsjednika Uprave Stanić Beveragesa te će biti odgovoran za ukupni proizvodni programa Stanić Grupe i zajedno sa Zoranom Mabićem, novim dopredsjednikom Uprave Stanić Beveragesa odgovornim za distribuciju i prodaju, raditi na razvoju i unaprjeđenju ukupnog poslovanja tvrtke Stanić Beverages.

U Stanić Beverages, Andrej Bele dolazi s pozicije generalnog direktora strateške jedinice Kava unutar Atlantic Grupe, a u svojoj bogatoj poslovnoj karijeri radio je u više vodećih kompanija na tržištu prehrambene industrije poput Droge Kolinske, Žita te u hotelskom poduzeću Rogaška Slatina.

Andrej Bele svojim znanjem, iskustvom, ekspertizom i visokom motiviranošću uvelike će doprinijeti daljnjem unaprjeđenju strateškog poslovanja Stanić Beveragesa.

You may also read!

Predstavnici PBZ-a i Yellow Submarinea

PBZ i Intesa Sanpaolo Grupa uspješno pokrenuli inicijativu mini obveznica s društvom Yellow Submarine

Privredna banka Zagreb (PBZ), dio Sektora inozemnih banaka supsidijara (ISBD) Intesa Sanpaolo Grupe, uspješno je nastupila kao jedini agent

Read More...
marija-sculac

Digitalna transformacija i pametna rješenja za grad po mjeri čovjeka

Gradovi su iznimno važni pokretači ekonomskih aktivnosti, gospodarskog rasta i napretka, ali i jedna od najkritičnijih i najzahtjevnijih karika

Read More...
Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design