Poreč kao centar stvaranja najnovijih trendova i rješenja u turizmu – počinje Promohotel 2024

In Sajmovi i izložbe
Promohotel

Gotovo jubilarno, 39. izdanje Promohotela i ove će godine napuniti porečku dvoranu Žatika gdje će više od 150 izlagača predstaviti više od 500 brendova.

Vodeća hrvatska turistička regija ugostit će stručnjake iz cijele Hrvatske i okolnih zemalja, koji će od 28. veljače do 2. ožujka iznijeti svoja iskustva, te prikazati najnovije trendove i tehnologiju vezanu uz proizvodnju hrane, pića i opreme za turizam. Kao županija na prvom mjestu po broju dolazaka i noćenja u Hrvatskoj, Istra postavlja nadstandard kad je riječ o uslužnim djelatnostima te je logična destinacija za sve koji žele uvid u takav način rada i pristup gostu, ističu organizatori.

„Promohotel nije samo mjesto gdje se otkrivaju najnoviji trendovi i tehnologije; to je platforma koja omogućava stvaranje snažnih poslovnih veza, razmjenu znanja i ideja među stručnjacima te pruža priliku za istraživanje novih tržišnih mogućnosti. Naš cilj je približiti svjetske inovacije i prakse koje će obogatiti poslovne strategije i unaprijediti poslovanje, bilo obiteljskih iznajmljivača, bilo velikih hotelskih lanaca“, pojašnjava direktorica sajma Ivana Štiković.

Sajam se i ove godine održava uz podršku Grada Poreča – Parenzo: „Promohotel je sada već tradicionalno, svojevrsna najava sezone u našem gradu, jer već svi znamo da nam označuje kraj zime i početak priprema za novu turističku sezonu. Kao međunarodni sajam, s gotovo 40 izdanja, utkao je put drugim sajmovima i dokazao da Poreč može kvalitetno organizirati velike međunarodne sajmove i manifestacije“, izjavio je gradonačelnik Loris Peršurić i zahvalio organizatorima što se svake godine trude svim zainteresiranim turističkim djelatnicima omogućiti pristup brojnim novitetima i brendovima u Poreču te iznova učiniti sajam zanimljivim i privlačnim širokoj publici.

Ove se godine očekuje više od šest tisuća posjetitelja koji će moći dobiti uvid u inovativne ugostiteljske tehnologije, najnoviju hotelsku opremu i kozmetiku, gastronomske specijalitete, ali i izravno razmijeniti iskustva kroz radionice i panel diskusije. Kroz više od 20 predavanja, prezentacija i panel rasprava unutar Education Pointa bit će predstavljeni aktualni i korisni alati za unapređenje poslovanja, od digitalnog marketinga, korištenja umjetne inteligencije u turizmu, preko zapošljavanja osoba s invaliditetom, pa do Istre kao destinacije za vjenčanja i evente. Tema od velikog interesa već je sada utjecaj zakonskih regulativa DAC7 i DSA na iznajmljivače, odnosno iskustvo iznajmljivača o profitabilnosti rada s posredničkim platformama.

Ulaz na sajam i više od 20 edukativnih predavanja, prezentacija i panel rasprava je besplatan, uz prethodnu registraciju na službenoj stranici promohotel.hr. Edukativni program se održava u suradnji s Regionalnom privrednom komorom Zapadnobačkog upravnog okruga, HGK Županijskom komorom Pula, Društvom za istraživanje i potporu, Institutom za poljoprivredu i turizam Poreč i drugima.

S izložbenim prostorom na čak pet tisuća četvornih metara, Promohotel 2024. svečano se otvara u srijedu, 28. veljače u 12 sati te će tog dana biti otvoren za posjetitelje do 19 sati. U četvrtak i petak radno vrijeme sajma je od 10 do 19 sati, a subotom od 10 do 17 sati.

Sajam i ove godine uspješno organizira agencija Studio 053 uz podršku sponzora Grad Poreč – Parenzo i pokrovitelja među kojima su Istarska županija, Turistička zajednica Istarske županije, Turistička zajednica Grada Poreča, Hrvatska gospodarska komora – ŽK Pula, Obrtnička komora Istarske županije, Udruženje obrtnika Poreč. Sve dodatne informacije dostupne su na službenoj stranici Promohotela https://www.promohotel.hr/ .

You may also read!

Predstavljena Hrok ESG platforma razvijena u suradnji s bankama

Predstavljena Hrok ESG platforma razvijena u suradnji s bankama

U Zagrebu je danas predstavljena ESG platforma koju je razvio Hrok u suradnji s vodećim bankama u Hrvatskoj. Na

Read More...
Jedna manje

Konzum nastavlja s kampanjom „Jedna manje“ čiji je cilj smanjenje plastičnog otpada

Konzumova kampanja „Jedna manje“, koja za cilj ima promociju korištenja višekratnih ekoloških torbi za kupnju i smanjenja plastičnog otpada

Read More...
šuma hrane komunlac

U Koprivnici posađena najveća šuma hrane u Hrvatskoj

Svjetska organizacija za zaštitu prirode WWF danas je u suradnji s Gradom Koprivnica i njihovim komunalnim poduzećem Komunalac posadila

Read More...

One commentOn Poreč kao centar stvaranja najnovijih trendova i rješenja u turizmu – počinje Promohotel 2024

  • Zovem se Veronika i nisam mogla vjerovati kako sam dobila kredit od 20000 eura. Ponovno sam sretan i financijski stabilan i hvala Bogu da takve kreditne tvrtke još uvijek postoje na ovim prevarama posvuda, savjetovali su me i savjetovat ću svima koji trebaju kredit da ih koriste kako bi izašli iz financijskih poteškoća, možete ih kontaktirati putem e-pošte ( davidsonalbertloan@gmail.com) Brzo kontaktirajte (davidsonalbertloan@gmail.com) danas i dobijte svoj zajam od njih po stopi od 3%. Obavezno kontaktirajte DAVIDSON ALBERT LOAN COMPANY.

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design