“Poziv mladima: Franck StartUp pripravnički program otvara vrata za novu generaciju diplomaca!”

In Zaposlenost / plaće
franck

Franck StartUp, program namijenjen mladima koji su nedavno diplomirali i traže priliku za stjecanje radnog iskustva, ponovno otvara svoja vrata za novi krug prijava.

Franckov program osmišljen je 2019. kako bi mladima omogućio stjecanje prvog radnog iskustva te im pružio potrebne vještine i znanja za uspješan početak karijere. Program traje godinu dana, tijekom kojih će polaznici imati priliku raditi u dinamičnom okruženju, uz stručnu mentorsku podršku i konkurentnu mjesečnu naknadu. Nakon završetka programa, postoji mogućnost sklapanja ugovora na neodređeno vrijeme.

Prijave za novi krug Franck StartUp programa otvorene su do 10. ožujka 2024. godine. Traže se kandidati za poziciju pripravnika u analitici prodaje i pripravnika u odjelu održavanja i investicija. Kao preduvjet za prijavu, kandidati moraju imati završen preddiplomski ili diplomski studij iz područja ekonomije ili strojarstva, smjer industrijsko ili proizvodno inženjerstvo. Također, kandidati trebaju imati manje od godinu dana radnog iskustva te dobro poznavanje engleskog jezika i MS Office alata.

Kroz ovaj program, Franck je dosad pružio priliku mnogim mladim talentima iz različitih područja poput ekonomije, marketinga, prehrambene tehnologije, financija i nabave. Neki od njih su već napredovali unutar kompanije preuzimajući veće odgovornosti unutar svojih odjela i sektora.

Misija Franck StartUp programa je otkriti i podržati mlade talente koji će organizaciji doprinijeti svojom kreativnošću, energijom i vizijom. Franck uvijek potiče raznolike perspektive i ideje, vjerujući da su one ključne za inovaciju i poboljšanje svih aspekata poslovanja.

Linkovi za prijavu:
Franck StartUp program – Pripravnik u Održavanju i investicijama (m/ž) – Franck (talentlyft.com)
Franck StartUp program – Pripravnik u Održavanju i investicijama (m/ž) – Franck (talentlyft.com)

You may also read!

Predstavljena Hrok ESG platforma razvijena u suradnji s bankama

Predstavljena Hrok ESG platforma razvijena u suradnji s bankama

U Zagrebu je danas predstavljena ESG platforma koju je razvio Hrok u suradnji s vodećim bankama u Hrvatskoj. Na

Read More...
Jedna manje

Konzum nastavlja s kampanjom „Jedna manje“ čiji je cilj smanjenje plastičnog otpada

Konzumova kampanja „Jedna manje“, koja za cilj ima promociju korištenja višekratnih ekoloških torbi za kupnju i smanjenja plastičnog otpada

Read More...
šuma hrane komunlac

U Koprivnici posađena najveća šuma hrane u Hrvatskoj

Svjetska organizacija za zaštitu prirode WWF danas je u suradnji s Gradom Koprivnica i njihovim komunalnim poduzećem Komunalac posadila

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design