Predstavljeni slatki blagdanski zalogaji iz Vinceka uz Jubilarnu kavu

In Odnosi s javnošću
cokolada

U četvrtak je u zagrebačkoj Kuhaoni, pod voditeljskom palicom Antonije Mandić, održano gastro druženje na kojem su okupljeni uživali u okusima Franck Jubilarne kave u kombinaciji s desertnim delicijama iz poznate slastičarnice Vincek.

franckPredstavljeni su recepti za neodoljiv Vincekov Tiramisu i keksiće s čokoladom koji su se odlično sljubili s prepoznatljivim okusom Jubilarne kave i novitetima, Jubilarna Sensual i Intense, a kušale su ih i poznate TV voditeljice Antonija Stupar Jurkin i Korana Gvozdić.

„Nove kave Jubilarna Intense i Jubilarna Sensual kombinacija su probranih arabica i robusta iz Srednje i Južne Amerike, Afrike i Azije. Jubilarnu Intense odlikuje moćni, nešto intenzivniji okus s prirodno prisutnim notama tamne čokolade i arome slatkastih začina, dok je Jubilarna Sensual kava nježnijeg okusa koju karakteriziraju izvorne arome mliječne čokolade i lješnjaka.“, istaknula je Ana-Marija Brodarić, senior brand menadžerica za kategoriju kave u Francku.

Koji je idealan kolač koji ide uz kavu i koji se tajni začini kriju iza ukusnih kolača na bazi kave, otkrila je Emanuela Šandor iz slastičarnice Vincek. „Franckova Ciglica je klasik koji jako dobro ide uz svaki kolač, a u receptu za naš Tiramisu koristili smo Jubilarna Intense kavu jer njezina čokoladna aroma savršeno nadopunjuje ovu poznatu talijansku slasticu, dajući joj jednu posebnu notu. Za predstojeće blagdane preporučujemo i naš recept za keksiće s čokoladom koji će odlično upotpuniti svaki blagdanski stol“, rekla je Emanuela Šandor.

Slastičarnica Vincek vodeći je slastičarski brand u Hrvatskoj zahvaljujući kontinuiranim ulaganjima u proizvodnju, nove tehnologije i trendove te korištenju vrhunskih domaćih sirovina. Svi proizvodi slastičarnice Vincek nositelji su znaka Richemont, kvalitete za izvrsnost u slastičarstvu što ljubitelji slatkih delicija prepoznaju i cijene već više od 40 godina.

You may also read!

dragan-kovacevic

Na 10. Danima hrvatskog pršuta u Zagrebu izabran najbolji pršut

Na desetom izdanju manifestacije Dani hrvatskog pršuta, koja se danas i sutra održava u Zagrebu u organizaciji Klastera hrvatskog

Read More...
Ljepote Istre utkane u gourmet monografiju

Ljepote Istre utkane u gourmet monografiju

Maistra Hospitality Group, vodeća hrvatska turistička kompanija u luksuznom segmentu ponude, predstavila je vrhunsku monografiju „OKUSI ISTRE / FLAVOURS

Read More...
Top of the Funds

Dodijeljene nagrade Top of the Funds za rezultate u 2023. godini

Povodom Svjetskog dana investicijskih fondova, u Hrvatskoj gospodarskoj komori uručene su godišnje nagrade Top of the Funds za poslovne

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design