Promjene u Upravi METRO Cash & Carry Hrvatska

In Karijere
Ksenija Matan Jelić

Ksenija Matan Jelić imenovana izvršnom direktoricom za financije i članicom Uprave tvrtke METRO Cash & Carry Hrvatska.

Ksenija Matan Jelić preuzela je funkciju izvršne direktorice za financije i članice Uprave METRO Cash & Carryja Hrvatska. U METRO-u će biti zadužena za provedbu strategije u području financija i IT-a, s naglaskom na daljnju modernizaciju i osnaživanje digitalnih kapaciteta tvrtke te uvođenje novih proizvoda i usluga.

Radujem se što ću karijeru nastaviti kao dio tima METRO-a. Fokusirat ćemo se na razvoj digitalnih rješenja koja su ključna za konkurentnost malih i srednjih poduzetnika. Svoje iskustvo primijenit ću kako bismo profesionalnim kupcima METRO-a omogućili još bolju dostupnost usluga i proizvoda važnih za njihovo poslovanje“, izjavila je Ksenija Matan Jelić, izvršna direktorica za financije i članica Uprave METRO Cash & Carrya Hrvatska.

Ksenija je u METRO došla s pozicije izvršne direktorice Divizije podrške u Hrvatskoj pošti, gdje je bila odgovorna za IT, upravljanje financijama te cjelokupnim upravljanjem nekretninama. U Hrvatskoj pošti provela je sedam godina gdje je, kao članica izvršnog tima za transformaciju, radila na razvoju i implementaciji strategije koja je Hrvatskoj pošti osigurala rast dobiti i osnaživanje vodeće pozicije na tržištu.

Nakon završetka studija na Ekonomskom fakultetu u Zagrebu, karijeru je započela u Hrvatskoj elektroprivredi kao referent za javnu nabavu i ugovaranje te je ubrzo napredovala na mjesto voditeljice Odjela javne nabave, a kasnije i na mjesto direktorice Sektora za ekonomske poslove. Tijekom dvanaest godina provedenih u HEP-u Ksenija se usavršavala na području financija, kontrolinga i javne nabave.

You may also read!

Novim zakonom više poduzeća obvezno izvješćivati o održivosti

Novim zakonom više poduzeća obvezno izvješćivati o održivosti

Sabor je danas potvrdio predložene izmjene i dopune Zakona o reviziji, Zakona o računovodstvu te Zakona o tržištu kapitala.

Read More...
nafta

Cijene nafte blizu 86 dolara

Cijene nafte približile su se u petak na međunarodnim tržištima razini od 86 dolara budući da je trgovce ohrabrilo

Read More...
U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

Na zagrebačkom Europskom trgu otvorena je Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke , a koordinaciju projekta je, među

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design