Složi boje slatkog proljeća u paleti Kraševih okusa

In Brandovi
KRAŠ

Otkrit ćemo vam slatku tajnu iz tvornice čokolade… Uopće nema potrebe čekati na kalendarski početak najšarenijeg godišnjeg doba jer svoje slatko proljeće možete složiti već danas!

Kraševe slastice šarenih boja i oblika, iz asortimana Složi slatko proljeće, mogu biti vaš origami koji slažete po vašim željama, a dječji paket u obliku simpatičnog zečića i veeelika pakiranja omiljenih slastica spremni su ušareniti i zasladiti vaše uskršnje gnijezdo ili košaricu. Tako, recimo, možete kombinirati kremastu Dorinu Milky Eggs čokoladu obogaćenu mliječnim puffsima s Domaćicom Duopack koja pruža dvostruku dozu tradicije, a uz to možete dodati trostruki užitak čokoladno voćne rapsodije, Jaffa 3Packa, i tako složiti svoje slatko proljeće!

Odlučite li se za samo za jedan proizvod, super! Želite kombinaciju? Fantastično! Ako odluka padne na sve, još bolje! Jer izbore u čarobnom svijetu slastica možeš složiti kako god ti srce (i proljeće) želi.

No, ako slaganje paketića ipak želite prepustiti čokoladnim čarobnjacima, stručnjacima za fino i itekako dobrim poznavateljima dječjih želja i za to postoji rješenje! Krašev Kids Mix paket, u obliku neodoljivo slatkog uskršnjeg zeca, krije jedinstvenu Torticu, svo šarenilo Ki-Ki bombona Sour Eggs s okusom kisele jabuke, u paketu je i Životinjsko carstvo, čokoladica koja jednostavno potiče maštu, avanturu i igru te legendarni Bananko za koji dobro znaju i mali i veliki.

S Krašem nema pogrešnih i pravih puzli jer sami imate moć složiti omiljenu kombinaciju, ispunjenu bojama, srećom i jednostavno neodoljivim okusima. Dragi mali i veliki sladokusci, jedno zapamtite – najslađu paletu posložite i proljetno veselje umnožite!

You may also read!

Završeno natjecanje METRO Junior Top Chef

Završeno natjecanje METRO Junior Top Chef

Anđela Kurilj iz Turističko-ugostiteljske škole Split pobjednica METRO Junior Top Chefa. U velikom finalu natjecanja METRO Junior Top Chef, održanog

Read More...
wall

Svjetske burze pale treći tjedan zaredom, kamate Feda ostaju povišene

Na svjetskim su burzama cijene dionica pale i prošloga tjedna, trećega zaredom, jer je sve jasnije da zbog povišene

Read More...
U fokusu klimatske promjene i utjecaj na rad

U fokusu klimatske promjene i utjecaj na rad

Ovogodišnji Svjetski dan sigurnosti i zdravlja na radu koji se obilježava 28.travnja skreće pozornost na važnost osiguranja sigurnosti i

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design