Telekomi iz Hrvatske: Besplatno komuniciranje prema svim mrežama u Turskoj i Siriji

In DOP
Telekomi iz Hrvatske: Besplatno komuniciranje prema svim mrežama u Turskoj i Siriji

Hrvatski telekom (HT), A1 Hrvatska i Telemach Hrvatska zbog razornih potresa u Turskoj i Siriji omogućuju u veljači besplatni roaming i komuniciranje iz svojih fiksnih i mobilnih mreža prema svim mrežama u Turskoj i Siriji, doznaje se iz tih telekoma.

HT tako svojim korisnicima u razdoblju od 6. do 28. veljače omogućava pozive iz svoje fiksne i mobilne mreže prema svim mrežama u Turskoj i Siriji te slanje SMS poruka bez naknade.

Isto vrijedi i za korištenje roaminga iz Turske i Sirije prema svim ostalim zemljama.

“Svi prometi u navedenom razdoblju neće biti obračunati korisnicima. Cilj je olakšati, koliko je to moguće, komunikaciju s njihovim obiteljima i prijateljima u Turskoj i Siriji”, kažu iz HT-a.

Slično su učinili i u HT-ovoj matičnoj grupi Deutsche Telekom (DT), koji do sredine veljače neće naplaćivati pozive između Njemačke, Turske i Sirije, točnije neće naplaćivati pozive od 6. veljače, retroaktivno, do 15. veljače, a naknada će biti oslobođeni svi klijenti DT-a i Congostara.

Iz A1 Hrvatska poručuju pak do kraja veljače omogućavaju pozive i SMS-ove iz fiksne i mobilne mreže bez naknade, kao i besplatan roaming iz Turske i Sirije.

“Suosjećamo s ljudima u Turskoj i Siriji, želimo pomoći i pružiti potporu i onima koji hrabro odlaze pomoći u potresom pogođene krajeve do kraja veljače”, kažu iz A1.

Izražavajući solidarnost s građanima Turske i Sirije, koje su pogodili razorni potresi, iz Telemacha Hrvatska zbog tih izvanrednih okolnosti od 9. do zaključno 15. veljače svojim pretplatnicima u Hrvatskoj omogućuju tisuću minuta međunarodnih telefonskih poziva prema Turskoj i Siriji.

To se odnosi na pozive i putem mobilne i fiksne mreže i bit će besplatni.

I oni su uz to tijekom istog razdoblja ukinuli i naknade za roaming njihovim pretplatnicima koji borave u Turskoj, kako bi mogli lakše ostati povezani sa bližnjima.

“Izražavamo nadu u pronalazak što većeg broja preživjelih i spremni smo pružiti podršku”, kažu iz Telemacha. (H)

You may also read!

Potpisan novi Kolektivni ugovor za graditeljstvo: povećane plaće u svim grupama složenosti

Potpisan novi Kolektivni ugovor za graditeljstvo: povećane plaće u svim grupama složenosti

Pregovarački timovi na čelu s gospodinom Mirkom Habijancem, predsjednikom HUP - Udruge poslodavaca graditeljstva (HUP-UPG), i gospođom Jasenkom Vukšić,

Read More...
Rimac Nevere

Prvi hrvatski kupac preuzeo isporuku Rimac Nevere

Cijenjeni neurokirurg dr. Branko Škovrlj koji živi u New Jerseyju postao je ponosni vlasnik hiperautomobila s hrvatskim potpisom. Rimac Nevera

Read More...
Aleksandra Grigić

Hrvatski duhani, dio BAT grupacije u novu proizvodnu sezonu idu s povećanjem proizvodnje duhana, interes proizvođača je velik

Nešto više od mjesec dana do kraja ugovaranja nove proizvodne sezone, Hrvatski duhani, dio BAT grupe, imaju ugovoreno 16

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design