Trgovački lanac Lidl Hrvatska novi je sponzor utrka Run Croatia

In Korisno
Lidl Hrvatska i Run Croatia

Trgovački lanac Lidl Hrvatska novi je ponosni sponzor utrka u organizaciji Run Croatia-e, tvrtke za promociju sporta, zdravog načina života i pobjedničkog duha.

U sklopu svoje krovne kampanje #aktivnikrozgodinu, Lidl će ove godine sponzorirati 10 Run Croatia utrka na atraktivnim lokacijama diljem Hrvatske, a sezona će se zatvoriti na najbolji mogući način – na poznatom i svima omiljenom Zagreb Advent Runu. Prva zajednička utrka održat će se u Puntu na otoku Krku 27. travnja od 16:30 sati.

Lidl Hrvatska poznat je po tome da podržava i potiče sport i zdravi način života, kako interno među svojim zaposlenicima, tako i putem brojnih javnih programa koje podupire. Ne čudi tako partnerstvo ovog trgovačkog lanca s tvrtkom Run Croatia, u javnosti poznatoj po svojoj predanosti promociji sporta.

Na Run Croatia utrkama prošle je godine sudjelovalo više od 6000 natjecatelja iz Hrvatske i svijeta, a organizatori i sudionici dokazali su da imaju i veliko srce doniravši sredstva od nekoliko utrka u humanitarne svrhe. Trkači će i ove godine trčati kroz neke od najljepših lokacija diljem Lijepe Naše – od Zagreba, preko Gorskog Kotara i Istre, pa duž obale i otoka sve do južne Dalmacije.

Osim sponzoriranja 10 utrka Run Croatia, Lidl Hrvatska priprema i posebne akcije za sve kupce u svojih 97 trgovina diljem Hrvatske. Zajedničke utrke Lidla i Run Croatia održavat će se od travnja pa sve do prosinca, i to na prekrasnim otočkim lokacijama Krka (Punat i Malinska), Brača, Lošinja, ali i gradova poput Zagreba, Splita, Poreča, Vodica te općina Križ i Ravna Gora.

You may also read!

Dinko Lucić predsjednik Uprave PBZ-a i Zlatko Dalić

Izbornik Dalić i dalje brend ambasador PBZ Grupe i Premium Visa kartica

Zlatko Dalić i PBZ Grupa vjerno jedni uz druge. Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić i predsjednik Uprave Privredne banke

Read More...
wallstreet

Na Wall Streetu novi rekordi, europski ulagači oprezniji

Na Wall Streetu je prošloga tjedna S&P 500 indeks dosegnuo rekordnu razinu, kao i Nasdaq, što se ponajviše zahvaljuje

Read More...
nafta

Cijene nafte iznad 83 dolara, u fokusu OPEC+

Cijene nafte porasle su u petak na međunarodnim tržištima iznad 83 dolara pod utjecajem špekulacija da će vodeći proizvođači

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design