Valamar sezonu otvara nagradom od 1.300 kn neto zaposlenicima

In Zaposlenost / plaće
Valamar

Ljetnu turističku sezonu treba odraditi u kompleksnim uvjetima i nagraditi djelatnike koji su doprinjeli snažnom i brzom oporavku hrvatskog turizma.

Valamar će početkom srpnja svojim djelatnicima isplatiti nagradu za pripremu i otvorenje sezone 2021. u iznosu od 1.300 kuna, nastavlja sa programima nagrađivanja tokom ljeta te jamči minimalna neto primanja od 5.000 kn.

Valamar je kroz krizno razdoblje od proljeća 2020. godine uspio očuvati radna mjesta kroz program “Pauza, Restart”, uz podršku sindikata, Vlade i državnih potpora, i tako spremno dočekao ljetnu sezonu.

U cilju pomoći djelatnicima koji su radili na pripremi sezone u otežanim uvjetima i čekali na posao tokom proljeća s umanjenim primanjima, Valamar je u dogovoru sa sindikatima odlučio otvoriti sezonu novčanom nagradom u iznosu od 1.300 kn neto koja će biti isplaćena u srpnju za stalne djelatnike, stalne sezonce i sezonce zaposlene do 31. svibnja 2021.
Svim ostalim sezonskim djelatnicima koji će se zaposliti tokom lipnja i srpnja te uspješno odraditi ljetnu sezonu, u rujnu će biti isplaćena nagrada za sezonski rad u iznosu od 1.000 kn neto.

Dodatno, kao treću ključnu mjeru Valamar je pokrenuo program nagrađivanja djelatnika tijekom srpnja i kolovoza u iznosu do 1.000 kn neto koji će se isplaćivati s obzirom na uspješnost i ostvareni turistički promet.

Valamar nastavlja s programom Valamar jamstvo koje garantira minimalnih 5.000 kn neto primanja za sve djelatnike koji odrade puni kalendarski mjesec. Kao i prijašnjih godina, svim sezoncima koji dolaze raditi u Valamar destinacije osiguran je kvalitetan smještaj u Kući Valamar, prehrana te druge pogodnosti.

“Ponosni smo na naše zaposlenike i odličnu pripremu sezone za koju očekujemo da će biti bolja od prošlogodišnje. Želimo i dalje biti najbolji poslodavac u turizmu i zajedno sa svojim zaposlenicima nastaviti graditi uspjeh na zajedničko zadovoljstvo. Novčane nagrade predstavljaju dodatnu motivaciju i oblik zahvale našim zaposlenicima za vjernost i solidarnost tijekom svih izazova ”, istaknula je Ines Damjanić Šturman, direktorica sektora ljudskih potencijala u Valamar Rivieri.

You may also read!

Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...
Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Danas su u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u sklopu Deloitteovog SheXO kluba predstavljeni rezultati 3. istraživanja „Raznolikost i inkluzivnost

Read More...
PEVEX

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti iz 2023. godine

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila je prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti ostvarene u 2023. godini. Neto dobit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design