VELPRO potpisao nove sporazume o suradnji s udruženjima malih trgovaca diljem Hrvatske

In Strateški savezi
VELPRO i Savez Udruga malih trgovaca

Konzumov veleprodajni segment VELPRO, najveći veletrgovac na hrvatskom tržištu, potpisao je sporazume o poslovnoj suradnji s tri udruženja predstavnika malih trgovaca iz različitih krajeva naše zemlje i tako još jednom potvrdio svoju ulogu pouzdanog partnera malim trgovcima.

Konkretno, VELPRO je nove ugovore potpisao s Udrugom trgovaca Sjever Plus, Savezom udruga malih trgovaca (SUMT) i Trgovinskim savezom (Udruga trgovaca Zadar i Sisak), koji zajedno okupljaju gotovo 500 pravnih subjekata i gotovo 1.000 prodajnih mjesta. Time je ujedno potvrđena i dugogodišnja poslovna suradnja koju VELPRO kao primarni dobavljač ima s ova tri predstavnika malih trgovaca, a koja je posebno istaknuta u segmentu pružanja kvalitete krajnjim kupcima kroz međusobnu trgovačku, logističku i marketinšku podršku. Potpisnici triju sporazuma bili su Snježana Biškup, predsjednica Udruge trgovaca Sjever Plus, Ivan Ćibarić, predsjednik Saveza udruga malih trgovaca, Marijan Bradić, direktor Trgovinskog saveza i Zoran Paleka, predsjednik NO Trgovinskog saveza, dok je kao predstavnik Konzuma sporazume potpisao Alen Kovačević, direktor Sektora za ključne kupce, kontakt centar i matične podatke.

„Od samog početka, naš glavni strateški cilj bio je stvaranje dugoročno održivih poslovnih odnosa s našim partnerima. Povjerenje koje su nam ukazali brojni klijenti priznanje je našeg rada, ali i obveza da im kontinuirano pomažemo unaprijediti poslovanje povećanjem efikasnosti i kvalitete usluga. Potpisivanjem novih ugovora želimo doprinijeti opstanku malih trgovaca kojima su na raspolaganju naši kanali koji pružaju stabilnost u nabavci robe i usluga te jačaju njihovu konkurentnost i tržišnu poziciju“, izjavio je Vedran Bego, direktor Poslovnog područja veleprodaje i distribucije.

VELPRO sa svojih 16 centara pokriva sve regije Hrvatske i strateški je usmjeren prvenstveno na opskrbu profesionalnih kupaca, poput hotelijera i ugostitelja, maloprodajnih tvrtki i javnog sektora. VELPRO svoje usluge osigurava za više od 10.000 partnera za koje godišnje ostvari više od 250.000 isporuka u sve dijelove Hrvatske. Uz kvalitetnu uslugu, veleprodajnim kupcima se prodaje i distribuira bogat asortiman s više od 9.000artikala i više od 800 artikala vlastitih robnih marki.

You may also read!

Predstavnici PBZ-a i Yellow Submarinea

PBZ i Intesa Sanpaolo Grupa uspješno pokrenuli inicijativu mini obveznica s društvom Yellow Submarine

Privredna banka Zagreb (PBZ), dio Sektora inozemnih banaka supsidijara (ISBD) Intesa Sanpaolo Grupe, uspješno je nastupila kao jedini agent

Read More...
marija-sculac

Digitalna transformacija i pametna rješenja za grad po mjeri čovjeka

Gradovi su iznimno važni pokretači ekonomskih aktivnosti, gospodarskog rasta i napretka, ali i jedna od najkritičnijih i najzahtjevnijih karika

Read More...
Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design