Velpro sudjelovao u Grand Gourmet međunarodnom festivalu

In HoReCa
Velpro

U sklopu međunarodnog festivala Grand Gourmet 2016. koji se održao u Makarskoj, predstavnici VELPRO-a, pronašli su svoje mjesto u stručnom žiriju natjecanja najboljih restorana i konoba te imali priliku ocijeniti kulinarsko umijeće najboljih međunarodnih kuhara. U sklopu festivala, osim prezentacija i natjecanja konobara, barista, barmena i ugostiteljskih objekata, održana su i zanimljiva predavanja, edukacije i treninzi za ugostiteljske djelatnike. Predstavnik VELPRO-a Petar Matić, direktor regije Jug bio je oduševljen kulinarskim umijećem svih sudionika te je imao posebnu čast uručiti priznanje i nagradu pobjednicima natjecanja, Mariu i Mariji Pavić, vlasnicima konobe „Mario“.

„Stručna edukacija je izuzetno važna u podizanju standarda usluge u ugostiteljstvu i turizmu, stoga VELPRO s posebnim zadovoljstvom pruža podršku sadašnjim, ali i svim budućim HoReCa partnerima kroz projekte koji, poput Grand Gourmeta, ističu važnost edukacije, usavršavanje ugostiteljskih djelatnika te njihovih znanja i vještina“- rekao je Matić.

VELPRO od samih početaka posebnu podršku pruža HoReCa segmentu, unutar kojeg značajnu ulogu uz hotele imaju upravo ugostitelji. Otvorenjem prvog HoReCa centra u Splitu ove godine, napravljen je dodatan iskorak prema HoReCa kupcima, a u proteklom periodu VELPRO je nastavio jačati svoju poziciju relevantnog partnera u HoReCa sektoru i sam organizirajući edukativne radionice za ugostiteljsko osoblje svojih partnera profesionalaca.

Kvalitetna usluga i logistička podrška te širok asortiman s više od 12000 artikala, ključni su aduti koji VELPRO čine najpoželjnijim partnerom u HoReCa sektoru. Zahvaljujući cjelovitim rješenjima koje nudi svojim partnerima u izazovnim uvjetima današnjeg poslovanja, VELPRO uspješno surađuje s nizom renomiranih restorana opskrbljujući ih vrhunskom svježom ribom i mesom, specifičnim namirnicama te voćem i povrćem iznimne kvalitete.

You may also read!

Članovi Uprave dm-a

dm objavio prvi izvještaj o održivosti

U četvrtak 12. lipnja dm je objavio prvi izvještaj o održivosti - Izvještaj o održivosti za poslovnu godinu 2023./2024,

Read More...
Vedrana Jelušić Kašić

PBZ pokrenula novu inicijativu ‘PBZ za poduzetnice’

Privredna banka Zagreb (PBZ), dio Sektora inozemnih banaka Intesa Sanpaolo, s ponosom predstavlja novu inicijativu 'PBZ za poduzetnice' usmjerenu

Read More...
Mesna industrija Ravlić postaje dio Žito grupe

Mesna industrija Ravlić postaje dio Žito grupe

Ovo strateško partnerstvo, kojim Žito d.d. postaje većinski vlasnik Mesne industrije Ravlić, dat će novi zamah uzgoju svinja i

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design