WMF Perfection CP800L – linija potpuno automatiziranih espresso aparata

In Promocije / novi proizvodi
WMF Perfection CP800L – linija potpuno automatiziranih espresso aparata

Savršena kava za sva vaša ćula

WMF je dugi niz godina strastveno posvećen stvaranju besprijekornih automatiziranih aparata za kavu. Jedna od WMF-ovih perjanica je serija aparata CP800L koji dan za danom kreiraju bogat okus i aromu kave savršeno prilagođene vašem ukusu.

WMF DOUBLE-THERMOBLOCK tehnologija svaki puta daje bogate i aromatične rezultate na savršenoj temperaturi posluživanja. Taj će vam aparat omogućiti da memorirate napitke koje upravo vi želite i pri tome pripremite svoju omiljenu kavu. Za to je zaslužno jednostavno, intuitivno sučelje zaslona osjetljivog na dodir zahvaljujući kojem i njegovim prilagodljivim postavkama i profilima vaša kava može biti upravo onakva kakvu želite. Svi omiljeni napitci su vam nadohvat ruke: cappuccino, latte macchiato, americano i još mnoga druga.

S nizom pametnih značajki koje zaokružuju paket—uključujući i dva programa samočišćenja, besprijekornu mliječnu pjenu i još mnogo toga—otkrijte kvalitetu na razini bariste. Iskustvo pripreme kave kakvo do sada kod kuće još nikada niste imali. Biti će to pravo otkriće kave kao niti jedno drugo!

Za dugotrajne performanse, iznimnu higijenu i optimalnu praktičnost, pobrinuti će se samočisteća jedinica za kuhanje, samočisteći sustav za pripremu mlijeka i dijelovi koji se mogu prati u perilici posuđa.

Liniju espresso aparata WMF Perfection predstavljaju modeli: CP850D, CP853D i CP856D. Razlike između osnovnog modela CP850D i preostala dva modela CP853D i CP856D su minimalne i svode se na razliku u boji, broju ugrađenih programa i korisničkih profila te priboru za pripremu napitaka s mlijekom (samo za CP853D i CP856D).

Potražite WMF seriju CP800L espresso aparata u vama najbližoj HOME & COOK Premium trgovini u Zagrebu ili Splitu.

You may also read!

Novim zakonom više poduzeća obvezno izvješćivati o održivosti

Novim zakonom više poduzeća obvezno izvješćivati o održivosti

Sabor je danas potvrdio predložene izmjene i dopune Zakona o reviziji, Zakona o računovodstvu te Zakona o tržištu kapitala.

Read More...
nafta

Cijene nafte blizu 86 dolara

Cijene nafte približile su se u petak na međunarodnim tržištima razini od 86 dolara budući da je trgovce ohrabrilo

Read More...
U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

Na zagrebačkom Europskom trgu otvorena je Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke , a koordinaciju projekta je, među

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design