WMF Perfection CP800L – linija potpuno automatiziranih espresso aparata

In Promocije / novi proizvodi
WMF Perfection CP800L – linija potpuno automatiziranih espresso aparata

Savršena kava za sva vaša ćula

WMF je dugi niz godina strastveno posvećen stvaranju besprijekornih automatiziranih aparata za kavu. Jedna od WMF-ovih perjanica je serija aparata CP800L koji dan za danom kreiraju bogat okus i aromu kave savršeno prilagođene vašem ukusu.

WMF DOUBLE-THERMOBLOCK tehnologija svaki puta daje bogate i aromatične rezultate na savršenoj temperaturi posluživanja. Taj će vam aparat omogućiti da memorirate napitke koje upravo vi želite i pri tome pripremite svoju omiljenu kavu. Za to je zaslužno jednostavno, intuitivno sučelje zaslona osjetljivog na dodir zahvaljujući kojem i njegovim prilagodljivim postavkama i profilima vaša kava može biti upravo onakva kakvu želite. Svi omiljeni napitci su vam nadohvat ruke: cappuccino, latte macchiato, americano i još mnoga druga.

S nizom pametnih značajki koje zaokružuju paket—uključujući i dva programa samočišćenja, besprijekornu mliječnu pjenu i još mnogo toga—otkrijte kvalitetu na razini bariste. Iskustvo pripreme kave kakvo do sada kod kuće još nikada niste imali. Biti će to pravo otkriće kave kao niti jedno drugo!

Za dugotrajne performanse, iznimnu higijenu i optimalnu praktičnost, pobrinuti će se samočisteća jedinica za kuhanje, samočisteći sustav za pripremu mlijeka i dijelovi koji se mogu prati u perilici posuđa.

Liniju espresso aparata WMF Perfection predstavljaju modeli: CP850D, CP853D i CP856D. Razlike između osnovnog modela CP850D i preostala dva modela CP853D i CP856D su minimalne i svode se na razliku u boji, broju ugrađenih programa i korisničkih profila te priboru za pripremu napitaka s mlijekom (samo za CP853D i CP856D).

Potražite WMF seriju CP800L espresso aparata u vama najbližoj HOME & COOK Premium trgovini u Zagrebu ili Splitu.

You may also read!

Nestlé

Nestlé financijski izvještaj za 2023. bilježi stabilan organski rast od 7,2%

Mark Schneider, izvršni direktor kompanije Nestlé, izjavio je: „Dosad nezabilježena inflacija, do koje je došlo u posljednje dvije godine,

Read More...
Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio je donaciju u iznosu od 29.012,50 eura kojom je izgradio i opremio

Read More...
King Harmony

King Harmony osvojio srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, Ledo nagrađen i za najbolje tehničko rješenje

Na godišnjoj konferenciji Međunarodnog udruženja proizvođača sladoleda, King Harmony osvojio je srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, a Ledo je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design