Na Zagrebačkom velesajmu uskoro dva sajma

In Sajmovi i izložbe
Pearlsea-56-Coupe

Najavljujemo prvi sajamski termin u ovoj godini na Zagrebačkom velesajmu:

sajamovi

 

ZAGREBAČKI SAJAM NAUTIKE

Početak poslovne godine na Zagrebačkom velesajmu već tradicionalno započinjemo sa Zagrebačkim sajmom nautike. Njegovo 26. Izdanje održat će se od 22. do 26. veljače 2017.

MARINA U SRCU ZAGREBA

Nautika unazad nekoliko godina bilježi stabilan rast izlagačkog segmenta, a od prošle godine i skokovit porast posjetitelja. Razlog tome je odlična i uvijek inovativna izložbena ponuda koja u veljači formira pravu marinu u srcu Zagreba.

Za ovu godinu imamo dvije velike novosti: najavljujemo najveće izdanje Nautike u posljednjih sedam godina u čak šest paviljona i najveći brod ikada izložen na Nautici. Riječ je o atraktivnom sport cruiseru PearlSea 56 dugačkom 17 metara.

„Ploviti, otkrivati, živjeti“ slogan je sajma Nautike, kojim vodimo posjetitelje u salonsku postavu vrhunske ponude više od 100 plovila iz Hrvatske i inozemstva: jahti, glisera, čamaca, kajaka, gumenjaka, brodskih i vanbrodskih motora, opreme za ronjenje, jedrenje i druge sportove na vodi.

Jedini kontinentalni sajam nautičke branše u Hrvatskoj odlikuje se poslovnom profiliranošću. Vrijednost sajma prepoznali su i hrvatski brodograditelji kao mjesto gdje hrvatska poslovna izvrsnost, tradicija i iskustvo, oduševljava posjetitelje i buduće nautičare.

Prošlogodišnja brojka od 25.582 posjetitelja dokazuje i pozicionira Zagrebački sajam nautike kao središnje mjesto susreta nautičke branše u Hrvatskoj i regiji.

HOTEL&GASTROTEH

U istom terminu održava se i HOTEL&GASTROTEH, 9. međunarodni sajam gastronomije, hotelsko ugostiteljske opreme, hrane, pića i gastronomskih inovacija.

Sajam je izuzetna prilika za okupljanje i povezivanje na jednom mjestu proizvođača i trgovaca hotelsko-ugostiteljske opreme, hrane i pića te distributera i ostalih čimbenika HoReCa sektora. Osim najznačajnijih hrvatskih tvrtki na sajmu svoje sudjelovanje potvrdili su i brojni inozemni izlagači.

Posjetitelje očekuju brojne zanimljivosti; edukativne prezentacije i radionice te degustacije za posjetitelje; prezentacija naučenog znanja i vještina učenika, budućih kuhara i slastičara; Pizza show, CRO TOP 10 gdje će najbolji hrvatski kuhari spravljati mala kulinarska remek djela.

You may also read!

kupci-maloprodaja-shopp

Inspektori u 490 nadzora zatekli povrede odluke o ograničavanju cijena

Tržišna inspekcija Državnog inspektorata od 7. veljače do 4. travnja obavila je 1.819 nadzora primjene Vladine odluke o ograničavanju

Read More...
IKEA predstavlja novo izdanje legendarne STOCKHOLM kolekcije

IKEA predstavlja novo izdanje legendarne STOCKHOLM kolekcije

Obilježavajući 40. godišnjicu legendarne STOCKHOLM kolekcije, IKEA predstavlja njezino novo izdanje za 2025. Kolekcija se sastoji od 96 pomno

Read More...
Dalibor Kratohvil

HOK traži izmjene Zakona o obveznom zdravstvenom osiguranju u korist obrtnika i radnika

Hrvatska obrtnička komora ponovno je ukazala na probleme s kojima se u poslovanju, a vezano za zdravstveno osiguranje susreću

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design