Započinje otkup šljive u Podravki

In Strateški savezi
Podravka

Proizvod koji s ponosom nosi oznaku „Izvorno hrvatsko“, napravljen je na tradicionalan način, s velikim udjelom šljiva i minimalnom količinom šećera. Naravno, radi se o Podravka Pekmezu od šljiva. Za potrebe proizvodnje ovog istinskog klasika Podravka će od 20. kolovoza vršiti otkup svježe šljive Bistrice i sorti sličnih Bistrici te Čačanke rodne po cijeni od 3,00 kn/kg.

Prilikom otkupa različite sorte šljiva trebaju biti odvojene, a plodovi čisti, zdravi i bez stranih primjesa, uz prisutnost suhe tvari u iznosu od minimalno 18% (moguća je provjera uzoraka). Truli i natruli plodovi neće se preuzimati.

Prijem šljive vrši se svakog radnog dana (od ponedjeljka do petka) od 7 do 14 sati na lokaciji Ante Starčevića 32 u Koprivnici, kroz ulaz na Sjevernu portu Podravke d.d.

Plaćanje od 3,00 kn/kg izvršit će se u roku od 30 dana preko žiro ili tekućeg računa, otvorenog u bilo kojoj banci, ili registriranog OPG-a i obrta.

Za sve dodatne informacije obratiti se može na 048 651 332 ili 048 653 121.

You may also read!

Predstavnici PBZ-a i Yellow Submarinea

PBZ i Intesa Sanpaolo Grupa uspješno pokrenuli inicijativu mini obveznica s društvom Yellow Submarine

Privredna banka Zagreb (PBZ), dio Sektora inozemnih banaka supsidijara (ISBD) Intesa Sanpaolo Grupe, uspješno je nastupila kao jedini agent

Read More...
marija-sculac

Digitalna transformacija i pametna rješenja za grad po mjeri čovjeka

Gradovi su iznimno važni pokretači ekonomskih aktivnosti, gospodarskog rasta i napretka, ali i jedna od najkritičnijih i najzahtjevnijih karika

Read More...
Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design