Završena prva faza proširenja trgovačkog centra Supernova Zadar

In Trgovina na malo
izgradnja Zadar II_1

90% zakupaca rezerviralo mjesto u novom dijelu Supernova centra

Nakon završetka prve faze radova na proširenju Supernova centra Zadar, čije je otvorenje predviđeno za proljeće 2018., zakupljenost novog dijela centra već iznosi 90 posto. Prošireni dio imat će bruto površinu od 30.000 m2, čime će najveći trgovački centar u Zadarskoj županiji postati gotovo dvostruko veći.

Novoizgrađeni dio šoping centra, koji će se u potpunosti spojiti s postojećim, imat će 45 novih trgovina, a većina zakupaca, čak 90 posto, već je rezervirala svoj prodajni prostor u Supernova centru. Među novim brendovima koji će obogatiti modnu ponudu Zadra i razveseliti brojne domaće i strane posjetitelje centra su XYZ, Armani Exchange, Superdry i brojni drugi.

Centar će proširiti i ugostiteljsku ponudu uz veliki food court i novu ponudu kafića za posjetitelje, kojima će na raspolaganju biti i još veća dječja igraonica. Postojeći parking proširit će se za dodatnih 250 parkirnih mjesta, a kupci već sada mogu parkirati u potpuno obnovljenoj podzemnoj garaži.

Po završetku izgradnje drugog dijela, najveći trgovački centar u Zadarskoj županiji zauzimat će ukupnu površinu od oko 67.700 četvornih metara. U njegovo proširenje austrijska Supernova grupa investira 228 milijuna kuna.

You may also read!

Novim zakonom više poduzeća obvezno izvješćivati o održivosti

Novim zakonom više poduzeća obvezno izvješćivati o održivosti

Sabor je danas potvrdio predložene izmjene i dopune Zakona o reviziji, Zakona o računovodstvu te Zakona o tržištu kapitala.

Read More...
nafta

Cijene nafte blizu 86 dolara

Cijene nafte približile su se u petak na međunarodnim tržištima razini od 86 dolara budući da je trgovce ohrabrilo

Read More...
U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

Na zagrebačkom Europskom trgu otvorena je Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke , a koordinaciju projekta je, među

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design