Donacija od 51,5 tisuća kuna za KBC Zagreb

In DOP
Donacija udruzi PINK life

U utorak, 16. studenog, dm je udruzi P.I.N.K. – life predao donaciju vrijednu 51.514 kuna, namijenjenu otplati ultrazvučnog uređaja na Odsjeku za ultrazvučnu dijagnostiku Kliničkog bolničkog centra Zagreb i provedbi radionica s onkološkim pacijentima.

Novac za donaciju prikupljen je projektom Pink Ribbon, koji je dm proveo u suradnji s tjednikom Story i partnerima, a koji je, uz prikupljanje sredstava za donaciju, obuhvatio i brojne edukativne sadržaje. Ovu vrijednu donaciju omogućili su kupci dm-a koji su tijekom listopada, međunarodnog mjeseca borbe protiv raka dojke, kupili u prodavaonicama dm-a i dm online shopu označene proizvode marki alverde, Balea, Melem, Nacomi, CL, Bionsen, Biobaza, Immortella, Lavera, La Piel, L’Angelica i Borboleta. dm i partneri su za svaki kupljeni proizvod donirali jednu kunu udruzi P.I.N.K. – life.

„Veseli nas što smo se i ove godine u mjesecu borbe protiv raka dojke uključili u projekt i podržali rad udruge P.I.N.K. – life. Prikupljanjem sredstava smo još jednom pokazali kako udruženim snagama nas kao tvrtke, naših partnera i kupaca te udruge P.I.N.K. – life možemo pozitivno utjecati na kvalitetu liječenja i života naših sugrađana“, izjavila je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u, koja je u ime tvrtke predala donaciju.

„Kontinuirana podrška dm-a pomaže nam da nastavimo s aktivnostima kojima udruga P.I.N.K. – life nastoji osvijestiti građane o važnosti prevencije oboljenja od malignih bolesti te omogućiti kvalitetnu dijagnostiku, liječenje i rehabilitaciju oboljelih“, dodala je Nives Moric, predsjednica udruge P.I.N.K. – life, koja je primila donaciju.

Ova je donacija nastavak dugogodišnje suradnje dm-a i udruge P.I.N.K. – life te zajedničkih nastojanja za što boljom prevencijom, dijagnostikom i liječenjem raka i tumora. Između ostaloga, suradnja udruge i dm-a omogućila je Općoj bolnici Dubrovnik opremanje kirurške sale u kojoj se operiraju onkološki bolesnici, a osigurana je i kupnja histeroskopa za Klinički bolnički centar Zagreb.

You may also read!

wall

Svjetske burze oštro pale zbog nove varijante koronavirusa

Na svjetskim su burzama cijene dionica prošloga tjedna oštro pale jer je sklonost ulagača rizičnijim investicijama splasnula nakon što

Read More...
zadar

U Zadru predstavljen projekt Doline za digitalne nomade

U Zadru je u petak predstavljen projekt prve Doline za digitalne nomade u Hrvatskoj, osmislili su ga Mario Mrkša

Read More...
kuna

Snažan rast BDP-a u trećem tromjesečju diže prognoze za cijelu 2021.

Rast BDP-a u trećem tromjesečju za snažnih 15,8 posto potaknuo je analitičare RBA da svoju trenutnu prognozu ukupnog rasta

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.