Eurochambres potpisao Memorandum razumijevanja s EP-om

In Strateški savezi
Eurochambres

U sklopu priprema za predstojeće izbore za Europski parlament (EP), udruženje europskih komora Eurochambres potpisalo je Memorandum razumijevanja s EP-om, kao dio zajedničke suradnje i strategije ususret europskim izborima.

Cilj Eurochambresa je da se podigne svijest poduzetnika o važnosti izbora za Europski parlament jer oni izravno utječu na razvoj jedinstvenoga tržišta. Putem svoje mreže europskih komora nastojat će prenijeti poruku o prednostima Unije za razvoj gospodarstva i pružiti platformu kandidatima različitih političkih stranaka da komuniciraju s poduzetnicima i čuju njihov glas.

Izbori za Europski parlament će se održati krajem svibnja ove godine, a glavni fokus suradnje s Eurochambresom bit će uključivanje što većega broja građana u kampanju. Ta suradnja bit će i jedna od glavnih tema sastanka netom ustanovljene radne grupe Eurochambresa za europske izbore, koji će se održati početkom veljače.

Iz Eurochambresa poručuju da je iznimno važno da građani i gospodarstvenici na nadolazećim izborima za EP sudjeluju u što većem broju i donesu informiranu odluku pri izboru svog zastupnika.

You may also read!

1petrol

Petrol ostaje zainteresiran za širenje na hrvatsko tržište

Slovenski energetski koncern Petrol ostaje zainteresiran za investicije i širenje na tržišta jugoistočne Europe među kojima je i hrvatsko,

Read More...
wallstreet

Oprez na Wall Streetu, u fokusu poslovni rezultati

Na Wall Streetu se u srijedu trgovalo oprezno jer nije bilo vijesti koje bi mogle značajnije pokrenuti tržište u

Read More...
badel

Badel 1862 preuzima jaka alkoholna pića od Dalmacijavina

Tvrtka Badel 1862 preuzima jaka alkoholna pića od Dalmacijavina, čije će brendove proizvoditi u svojim pogonima u tvornici Vinoploda

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.