Eurochambres potpisao Memorandum razumijevanja s EP-om

In Strateški savezi
Eurochambres

U sklopu priprema za predstojeće izbore za Europski parlament (EP), udruženje europskih komora Eurochambres potpisalo je Memorandum razumijevanja s EP-om, kao dio zajedničke suradnje i strategije ususret europskim izborima.

Cilj Eurochambresa je da se podigne svijest poduzetnika o važnosti izbora za Europski parlament jer oni izravno utječu na razvoj jedinstvenoga tržišta. Putem svoje mreže europskih komora nastojat će prenijeti poruku o prednostima Unije za razvoj gospodarstva i pružiti platformu kandidatima različitih političkih stranaka da komuniciraju s poduzetnicima i čuju njihov glas.

Izbori za Europski parlament će se održati krajem svibnja ove godine, a glavni fokus suradnje s Eurochambresom bit će uključivanje što većega broja građana u kampanju. Ta suradnja bit će i jedna od glavnih tema sastanka netom ustanovljene radne grupe Eurochambresa za europske izbore, koji će se održati početkom veljače.

Iz Eurochambresa poručuju da je iznimno važno da građani i gospodarstvenici na nadolazećim izborima za EP sudjeluju u što većem broju i donesu informiranu odluku pri izboru svog zastupnika.

You may also read!

gastro

Na ZV od 20. do 24. veljače sajmovi Nautika, Hotel&gastro, Dani lova i ribolova te Festival maslina

Na Zagrebačkom velesajmu (ZV) od 20. do 24. veljače će se održati sajmovi Nautika, Hotel&Gastro, Dani lova i ribolova

Read More...
Valamar Argosy Hotel

Valamar Riviera sa sindikatima dogovorila isplatu 13. plaće u neto iznosu od 5.000 kuna

Valamar Riviera sklopila je danas sporazum sa Sindikatom turizma i usluga Hrvatske te Sindikatom Istre, Kvarnera i Dalmacije kojim

Read More...
vojna

Hrvatske tvrtke na najvećem sajmu vojne industrije

„Uz godišnji izvoz od preko 100 milijuna eura, tvrtke hrvatske obrambene industrije poznati su kao provjereni dobavljači s proizvodima

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.