IKEA Hrvatska među najboljim poslodavcima u Hrvatskoj

In Zaposlenost / plaće
ikea

IKEA Grupa uplatila 108 milijuna eura u poseban mirovinski fond za zaposlenike

U znak zahvalnosti za doprinos i vjernost zaposlenika u tvrtki IKEA, ali i drugima u sklopu IKEA Grupe koji svakodnevno doprinose ostvarenju poslovnih ciljeva, IKEA će uplatiti dodatnih 108 milijuna eura u poseban mirovinski fond za zaposlenike IKEA Grupe.

Riječ je o jedinstvenom programu vjernosti Tack!, u sklopu kojeg se zaposlenicima IKEA Grupe na godišnjoj razini uplaćuje dodatak za buduću mirovinu. Tako IKEA Grupa zapravo dijeli profit sa zaposlenicima i na ovaj način. Svakom zaposleniku IKEA Grupe, pa tako i u Hrvatskoj, koji radi puno radno vrijeme i radi za tvrtku IKEA pet ili više godina, uplaćuje se isti iznos neovisno o poziciji ili iznosu plaće. Zaposlenici zaposleni na pola radnog vremena primit će proporcionalni iznos u odnosu na odrađene sate.

Zaposlenici su ključ našeg uspjeha i samo u suradnji s njima možemo ostvariti našu viziju stvaranja boljeg svakodnevnog života za većinu ljudi. Naš način da im zahvalimo za njihov svakodnevan predan rad i trud je Tack program. Njime ćemo ove godine zaposlenicima u Hrvatskoj dodatno uplatiti 3.087,00 kuna za njihove buduće mirovine. Vjerujem kako je ovaj poticaj IKEA Grupe došao u najboljem trenutku za naše kolege koji su ponovno rad u tvrtki IKEA ocijenili visokim ocjenama, osiguravši nam tako titulu jednog od tri najbolja poslodavca u Hrvatskoj prema istraživanju portala Moj posao. Raduje nas što i neovisna istraživanja potvrđuju da u Hrvatskoj imamo motiviran tim ljudi koji spremno pomaže u ostvarenju naših poslovnih ciljeva. Čestitam našim kolegicama i kolegama i vjerujem kako ćemo, uz njihovu pomoć, i dogodine imati razloga za slavlje“, istaknula je Darija Kuljić, voditeljica robne kuće IKEA Zagreb.

Otkako je Tack! uveden prije tri godine, ukupno je 413 milijuna eura uplaćeno u taj fond za bolje mirovine zaposlenicima tvrtke IKEA. U taj globalni fond uključeni su svi zaposlenici, a sredstva se dodjeljuju ovisno o ukupnim plaćama i naknadama u pojedinoj državi. Uz program Tack!, svi zaposlenici IKEA Grupe uključeni su i u program Jedan IKEA bonus koji ovisi o radnom učinku, a zahvaljujući njemu, zaposlenik godišnje može dobiti približno još jednu dodatnu plaću.

Podsjećamo, IKEA Hrvatska je u četvrtak, 01. prosinca, prema nezavisnom istraživanju o zadovoljstvu zaposlenika koje provodi portal Moj posao, proglašena trećim najboljim poslodavcem među velikim tvrtkama. Od otvorenja robne kuće u Zagrebu, već treću godinu tvrtka IKEA Hrvatska nalazi se u vrhu najboljih poslodavaca u Hrvatskoj. Rezultati istraživanja Moj posao pokazali su kako više od 85% kolega smatra kako u toj tvrtki ima mogućnost napredovanja. O zadovoljstvu na radnom mjestu svjedoči i podatak kako bi gotovo 90% kolega bilo sretno da ostatak karijere provede upravo u tvrtki IKEA.

You may also read!

Burilović

Burilović: Nedostatak radne snage je pitanje svih pitanja

Održana 2. sjednica Skupštine HGK „Gospodarski rast od gotovo 4 posto se konačno bliži stopama koje smo priželjkivali i očekivali,

Read More...
Gen-D launch

Gen-D – Platforma koja će ubrzati reforme digitalnog obrazovanja diljem regije

Program „Gen-D – Nurturing a Digital Future“ pokrenut je s ciljem doprinosa digitalnoj transformaciji u obrazovanju u Hrvatskoj i

Read More...
Doritos

DORITOS – vodeće svjetske kukuruzne tortilje u Konzumu

Na nezaboravnom večernjem događanju održanom na Europskom trgu brojni su uzvanici i posjetitelji uživali u uzbudljivom programu kojim su

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.