Imenovana nova članica Uprave prvog hrvatskog trgovačkog lanca

In Karijere
Duka

Nakon četiri godine na mjestu pomoćnice predsjednika Uprave za pravne poslove, Renata Duka imenovana je članicom uprave prvog hrvatskog trgovačkog lanca.

Nadzorni odbor PEVEXA jednoglasno je na sjednici održanoj 9. listopada 2020. imenovao Renatu Duku za članicu Uprave na razdoblje od pet godina.

Renata Duka, mag.iur. pridružila se PEVEXU koncem 2016. na mjestu pomoćnice predsjednika Uprave za pravne poslove. Prethodno je tri i pol godine obnašala dužnost pomoćnice ministra pravosuđa. Prije Ministarstva pravosuđa radila je na Trgovačkom sudu u Zagrebu, Visokom trgovačkom sudu Republike Hrvatske i u javnom bilježništvu.

„Vođenjem i sudjelovanjem u radu brojnih projekata, suštinski važnih za snažniji rast gospodarstva, gospođa Duka je stekla zavidno iskustvo i istaknula se vrhunskim kompetencijama i znanjima. Kao pomoćnica predsjednika Uprave PEVEXA značajnu je ulogu imala u ustanovljenju novog ekonomsko-pravnog koncepta poslovanja PEVEXA nakon restrukturiranja, posebno u provedbi strategije nekretnina. Diplomirala je na Pravnom fakultetu Sveučilišta u Osijeku, a svoj profesionalni razvoj nadogradila je edukacijskim programima, objavama stručnih radova i predavanjima na stručnim skupovima.“, priopćeno je iz tvrtke.

„Iznimno sam zahvalna na ukazanom povjerenju i vjerujem da ću zajedno sa sjajnim timom PEVEXA doprinijeti daljnjem razvoju našeg neprehrambenog maloprodajnog lidera na domaćem tržištu.“, navela je povodom imenovanja gospođa Duka.

PEVEX trenutno ima 26 prodajnih centara diljem Hrvatske, a u njemu trenutno radi gotovo 2.000 zaposlenika. Unatoč korona krizi planira se i gradnja novih prodajnih centara iduće godine te ulaganje u novi poslovni model dostavnih centara.

No prije spomenutih investicija PEVEX čeka još ove godine otvaranje novog prodajnog centra u Makarskoj, u koji će se u studenom preseliti njegovo poslovanje iz starog centra. Za 2019., kao i prethodno za 2018. godinu tvrtka je stekla bonitetni certifikat AAA, koji označuje top hrvatske tvrtke s visokom razinom poslovanja.

You may also read!

Petrokemija

Petrokemija ostvarila znatan rast neto dobiti, na 315 milijuna kuna

Petrokemija je u prvih devet mjeseci ove godine ostvarila neto dobit od 315 milijuna kuna, znatno više u odnosu

Read More...
virus

Kontrola širenja Covid-19 u radnom okruženju

Zdravstveni sustav u Hrvatskoj kao i širom Europe i svijeta sve se teže nosi s novim valom širenja epidemije

Read More...
Meggle

Fortenova grupa i Meggle Hrvatska postigle dogovor o kupoprodaji nekretnina i proizvodne linije osječke mljekar

Belje plus, članica Fortenova grupe, i MEGGLE Hrvatska postigli su dogovor i potpisali sporazum o kupoprodaji imovine MEGGLE-ove mljekare

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.