Kaufland zaokružuje cijene na niže

In Trgovina na malo
Kaufland_Fer transfer

Ususret novoj valuti Kaufland sprema fer transfer i zaokružuje cijene za više od 15.000 proizvoda na niže.

Kaufland je već lansirao posebnu web stranicu na kojoj se mogu pronaći pitanja i odgovori Kauflandovog ambasadora, Tonija Miluna, na sve nedoumice oko kupnje u eurima u ovom poznatom trgovačkom lancu, a sada kupcima dodatno obećava da će većinu redovnih cijena zaokruživati na niže te će i dalje osiguravati široku paletu vrhunskih proizvoda po najboljim mogućim cijenama.
Što to točno znači za kupce? Od 1. siječnja 2023. prelazak na euro u Kauflandu odvijat će se u korist kupaca, i to tako da će se cijene zaokruživati na niži iznos.

„Kako bismo bili što veća podrška našim kupcima, odlučili smo za više od 15.000 proizvoda zaokruživati redovne cijene na niže, a to se isto odnosi na asortiman voća i povrća za koji znamo da posebno u ovo doba godine cijene mogu poprilično rasti. Stoga činimo sve kako bismo kupcima i dalje pružili najbolji mogući izbor i kvalitetu za najbolju moguću cijenu“, objasnila je Marija Franić, voditeljica Korporativnih komunikacija.

Kaufland infografika

Zaštitno lice Kauflandove kampanje simpatična je Kuna Zlatica koja također poručuje: “Da, prelazim na euro… i zahvaljujem Kauflandu što kod preračunavanja zaokružuje cijene na niže u korist ljudi, a ne brojeva. Kunam vam se da je u Kauflandu fer transfer!”

You may also read!

wallstreet

Svjetske burze porasle nakon povećanja kamata Feda i ECB-a

Na svjetskim su burzama prošloga tjedna cijene dionica znatno porasle jer se ulagači nadaju da će uskoro završiti ciklus

Read More...
PBZ

Intesa Sanpaolo blago povećala dobit i prihod u 2022.

Talijanska banka Intesa Sanpaolo izvijestila je u petak o blagom rastu dobiti i prihoda u 2022. godini, uz veće

Read More...
Mišićno-koštane bolesti i utjecaj na rad

Mišićno-koštane bolesti i utjecaj na rad

Mišićno-koštani poremećaji pripadaju najčešćim oboljenjima povezanima s radom. Ti poremećaji pogađaju milijune radnika diljem Europe i koštaju poslodavce milijarde

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design