Kućni party: Napravite sami vrhunske koktele s Jamnicom Botanicom

In Promocije / novi proizvodi
jamnica

Kultura miksologije ili pripravljanja koktela popularizirana je davne 1862. kada je izdana prva knjiga recepata koktela „The Bartender’s Guide“, poznatog američkog miksologa Jerryja Thomasa. Danas je miksologija postala umjetnost, a koktel omiljeno piće za after-work party ili kao savršeni dodatak zabavi u domaćoj atmosferi. U koktele se danas dodaje dehidrirano voće, prirodni sokovi i obavezno svoj osobni touch, koji svakom piću daje originalnu notu.

Oduševite prijatelje craft koktelom

Jamnica Botanica, već svima znano blago gazirano piće na bazi mineralne vode, voća i aromatičnog bilja, promovira filozofiju natural indulgence, odnosno uživanja bez grižnje savjesti, stavljajući naglasak na prirodne proizvode bez dodanog šećera. Da bi uživanje bilo potpuno, uz pomoć Marina Nekića, najnagrađivanijeg hrvatskog barmena i miksologa, osmišljena su dva neodoljiva craft koktela – Jamnica Botanica Lemon Mojito i Jamnica Botanica Orange&Gin.

Napravite tematsku večer u svom domu

Odvažite se na kreativno putovanje s ukućanima i prijateljima i napravite DIY craft koktel. Poigrajte se okusima i mirisima, kao i inovativnim dodacima. Otkrijte nježne biljne arome dva neodoljiva okusa Jamnice Botanice, limun menta i naranča pelin u kombinaciji s omiljenim pićem. U udobnosti svojeg doma prepoznajte miksologa u sebi i oduševite prijatelje novom vještinom.

You may also read!

tesla

Uskoro kreće međunarodni kamp za mlade: „Tesline inovacije – svjetske inspiracije”

Cilj projekta “Tesla i mi – TIM” međunarodni kamp za mlade s tehničkom i poduzetničkom idejom pod sloganom „Tesline

Read More...
porec

Jadran je ozbiljno ugrožen, ali inovacije bi mogle pomoći u njegovoj zaštiti

Na Međunarodnom inovacijskom samitu koji se u sklopu projekta Innovamare održava online od 28. do 30. listopada svjetski priznati

Read More...
Prodavaonica dm-a

dm nagradio djelatnike za rad u izvanrednim okolnostima

U znak zahvalnosti za iznimno velik trud i angažman u zahtjevnim i nepredvidivim uvjetima koji su posljedica epidemije koronavirusa,

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | Đina usluge d.o.o.