Marjan Vučak novi predsjednik Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore

In Tvrtke i tržišta
ahk

Osam novih članova uprave

Marjan Vučak, predsjednik Uprave Meggle Hrvatska d.o.o., izabran je za predsjednika Njemačko-hrvatske industrijske i trgovinske komore u sklopu redovne skupštine održane 14. rujna 2022. Na toj će poziciji zamijeniti dr. Thomasa Sichlu, predsjednika Uprave Zagrebačkih otpadnih voda d.o.o. Nova uprava sastoji se od 11 članova, od koja su tri izabrana na drugi mandat.

„Ispred nas su vrlo izazovna vremena, no želja je da nastavimo započeto te s postojećim znanjem, kompetencijom i voljom doprinesemo što lakšem prolasku kroz nadolazeći period. Uprava, zajedno s timom Njemačko-hrvatske komore na čelu s direktoricom, nastojat će odgovoriti na sve izazove i zadaće“, objasnio je Vučak nakon izbora.

Marjan Vučak započeo je 1998. godine svoju karijeru u Meggle-u. Od 2000. preuzima funkciju direktora MEGGLE Mljekare d.o.o. u Bihaću, gdje 2003.godine uspješno završava privatizaciju te vodi MEGGLE do najvećeg tržišnog udjela u Bosni i Hercegovini i liderske pozicije gdje je 2004. Od početka 2014.godine postaje odgovoran za regiju SEE (South Eastern Europe) unutar kojih se nalaze zemlje Hrvatska, Srbija, BIH, Slovenija, Albanija, Rumunjska, Moldavija, Bugarska, Rusija i Ruska carinska Federacija.

Promjene u Upravi
Svi izabrani članovi uprave vršit će svoj mandat u razdoblju od dvije godine.
Novi potpredsjednici uprave su Anita Lacmanović (SAP d.o.o.) te Kristijan Kovač (KOVAČ & PARTNERI odvjetničko društvo), dok Radu Dobrescu, (Rödl International d.o.o.) nastavlja svoj mandat kao rizničar. Drugi mandat nastavlja i Nicolas Baron Adamovich, (auric timber d.o.o.) kao zamjenik rizničara te Daniel Matić (Allianz Hrvatska d.d.) kao član uprave. Za nove članove uprave izabrani su Darko Baljak (HIPP Croatia d.o.o.), Boris Miljavac (Siemens Energy d.o.o.), Schalk Opperman (MERCK d.o.o.) Nives Sandri (Nokia Solutions and Networks d.o.o.) i Marko Tihava (Auto Hrvatska d.d.).

You may also read!

MAGROS 2022 - Naglasak na novim izazovima

MAGROS 2022 – Naglasak na novim izazovima

Tema ovogodišnje 34. tradicionalne konferencije trgovaca i proizvođača MAGROS 2022 bila je vrlo izazovna. Riječ je o trgovini u

Read More...
FORTENOVA

Ugovor o suradnji Fortenova grupe i EI Hrvoje Požar na izradi studije izračuna ugljikovog otiska u Fortenova grupi

Fortenova grupa i Energetski institut Hrvoje Požar potpisali su ugovor o suradnji na izradi studije izračuna ugljikovog otiska Fortenova

Read More...
Vesna Pavković (dm) Helena Nađ

Proizvodi brenda Prirodna kozmetika Helena iz Podgorača od studenog u dm-u

U ponudi dm-a od studenog 2022. godine bit će dostupni proizvodi brenda Prirodna kozmetika Helena iz Podgorača koje je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design