Otvoreni sajmovi Nautika i Hotel&gastroteh

nautika

Danas su na Zagrebačkom velesajmu otvoreni Zagrebački sajam Nautike i Hotel&Gastroteh, međunarodni sajam gastronomije, hotelsko-ugostiteljske opreme i cateringa. Otvorio ih je gradonačelnik Grada Zagreba, gospodin Milan Bandić.

„Ploviti, otkrivati, živjeti“ nit je vodilja Zagrebačkog sajma nautike, ove godine u najvećem izdanju posljednjih sedam godina. Više od 300 izlagača iz 31 zemlje prezentirat će više od 120 plovila u šest paviljona i najveći brod ikada izložen na Nautici.
Riječ je o atraktivnom sport cruiseru PearlSea. Plovilo od 56 stopa (17 metara) hrvatski je proizvod i izložen je u paviljonu 7.

HOTEL&GASTROTEH pored uređaja, opreme, tehnologija i proizvoda vezanih uz Ho-Re-Ca djelatnost, hrane, pića i gastronomskih inovacija ove godine oplemenjen je ponudom vina domaćih vinara uz brojne prezentacije i degustacije. U program sajmova vratili smo Vinovitu koja ove godine predstavlja najavu buduće sinergije sa sajmovima Nautika i Hotel & Gastroteh.

Na sajmu Hotel&Gastroteh izlagat će 73 izlagača iz 10 zemalja, a prostire se na 2700 četvornih metara.

Zagrebački velesajam, jedna od najstarijih sastavnica Zagrebačkog holdinga, ovim sajamskim terminom uspješno nastavlja trend rasta sajamske djelatnosti započete u 2016. godini, snažno doprinosi poslovnom segmentu turizma u gradu Zagrebu te potvrđuje i živi svoju misiju: Srce poslovne i društvene komunikacije Grada Zagreba i Republike Hrvatske“, rekla je na otvorenju voditeljica podružnice Zagrebački velesajam gospođa Dina Tomšić.

Radno vrijeme sajmova je od 10,00 do 19,00 sati, a otvoreni su do nedjelje, 26. veljače.

Cijena ulaznice je 25 kuna, za umirovljenike 10 kuna, a đake i studente ulaz je besplatan.

Svi posjetitelji koji kupe ulaznicu za sajam sa istom se taj dan mogu besplatno voziti ZET-om.

Za vrijeme trajanja sajmova parking (uključujući i Istok) oko Zagrebačkog velesajma je besplatan.

Pročitajte još vijesti!

metro

METRO proširio suradnju s AZRRI-jem i ponudu mesa boškarina

Mario Mihelj i Duje Kanajet kuhali za kolege i vlasnike zagrebačkih restorana U utorak 19. lipnja, METRO Cash &

Read More...
podravka

Održan Dan polja pšenice

Podravka planira otkupiti 40.000 tona pšenice Podravka je i ove godine obilježila početak žetve pšenice organizacijom stručnog skupa „Dan

Read More...
podravka

Podravka osvojila nagradu Regionalni Biznis Partner 2018. godine

Na svečanoj ceremoniji dodjele Regionalne nagrade Biznis partner 2018, koja je održana u Hotelu Crowne Plaza u Beogradu u

Read More...

Komentiraj:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Skoči do alatne trake