Hotelska kompanija Aminess nagrađuje zaposlene i traži tisuću novih

In Zaposlenost / plaće
konobar

Turistička kompanija Aminess iz Novigrada ove je godine svojim zaposlenicima osigurala nagradu u ukupnom iznosu od 5.000,00 kuna. Prvi dio novčane nagrade u iznosu od 2.000,00 kuna isplaćen je s plaćom za srpanj, drugi dio u iznosu od 2.000,00 kuna isplaćen je s plaćom za kolovoz, a sada će zaposlenici dobiti i treći dio novčane nagrade koji će biti isplaćen s plaćom za rujan u iznosu od 1.000,00 kn.

Ovom stimulativnom nagradom Aminess se svojim zaposlenicima zahvaljuje za uspješnu turističku sezonu i ostvarene rezultate. Nagrađeni su stalni zaposlenici, stalni sezonski radnici i ostali sezonski zaposlenici u svim Aminessovim objektima diljem obale.

„Nakon još jedne izazovne godine, ali i dobre turističke sezone, željeli smo se našim zaposlenicima zahvaliti na predanom radu, trudu i profesionalnosti koje su pokazivali svakoga dana. Zadovoljni zaposlenici su ključ našeg uspjeha i oni su razlog zbog kojeg spremno i snažno dočekujemo sve izazove na sve zahtjevnijem turističkom tržištu. Vjerujemo da im ovakva nagrada dolazi kao poticaj i motiv za daljnji rad te im se ovim putem zahvaljujemo“, izjavila je Marina Perić, Voditeljica ljudskih resursa Aminess hotela i kampova.

Već po završetku ove turističke sezone Aminess aktivno pokreće kampanju zapošljavanja Posao u Aminessu za narednu turističku sezonu u 2022. godini, te je u potrazi za 1.000 zaposlenika za rad u Aminess hotelima i kampovima duž Jadranske obale.

Turistička kompanija Aminess kontinuirano ulaže u poboljšanje uvjeta svih svojih zaposlenika i to ne samo kroz stimulativna primanja koja se povećavaju iz godine u godinu. Tako je svim zaposlenicima, bez obzira na status radnog odnosa, omogućen i širok izbor edukacija i programa usavršavanja, pa se Aminess ističe i kao idealno mjesto za rad i edukaciju te nudi brojne prilike za napredovanje u karijeri. O visokoj razini kvalitete uvjeta rada u Aminessu govori i činjenica da se u kompaniju iz godine u godinu vraća velika većina sezonskih zaposlenika.

You may also read!

Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...
Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Danas su u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u sklopu Deloitteovog SheXO kluba predstavljeni rezultati 3. istraživanja „Raznolikost i inkluzivnost

Read More...
PEVEX

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti iz 2023. godine

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila je prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti ostvarene u 2023. godini. Neto dobit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design