Čak dvije D-marin marine osvojile su prestižne nagrade Abu Dhabi Maritime Awards

In Iz svijeta
Čak dvije D-marin marine osvojile su prestižne nagrade Abu Dhabi Maritime Awards

Grupa D-Marin, mreža vrhunskih marina, sa zadovoljstvom objavljuje da su marina „Turgutreis” smještena na poluotoku Bodrum, kao i njihova marina u regiji UAE, priznate i nagrađene na dodjeli nagrada Abu Dhabi Maritime Awards.

Nagrada „Općenito najbolja marina” odaje priznanje marinama koje pokazuju uzorno vodstvo stvaranjem vizionarskih ciljeva, misija i vrijednosti s dobro definiranim strategijama koje se temelje na unutarnjoj, vanjskoj analizi i komparativnim analizama.
Skupina od sedam industrijskih stručnjaka iz uglednih organizacija i regulatornih tijela prepoznala je da marina „Turgutreis” učinkovito upravlja procesima, operacijama i resursima te je uspostavila jasne ključne pokazatelje uspješnosti za financijsku i operativnu uspješnost kako bi premašila očekivanja dionika.

Suci su tražili marine koje pokazuju snažno razumijevanje važnosti pomorske zajednice u njihovoj regiji i ključne uloge koju imaju. Tvrtka D-Marin nagrađena je glavnom nagradom pokazujući kako marina „Turgutreis” čini apsolutno sve kako bi pružila izvanredno iskustvo i kvalitetnu uslugu vlasnicima brodova koji su stalno ili povremeno smješteni u marini.

Marina „Turgutreis” ocijenjena je među brojnim marinama, a odabrana je zbog svoje ponude izvanrednih sadržaja koji unapređuju iskustvo korisnika marina. To uključuje upečatljiv Blue Point Beach Club i najsuvremenije teniske i bazenske sadržaje, kao i „D-SPA Turgutreis” s dvije sobe za masažu, sobom za opuštanje, saunom i turskim hamamom, sve upakirano u moderni arhitektonski dizajn.

Podružnica D-Marin UAE, koja obuhvaća 4 marine, bila je drugoplasirana u 2 kategorije:
„Najbolji u usluzi” prepoznaje marine koje se ističu zadovoljstvom klijenata, učinkovitom komunikacijom, pomoći pri pristajanju, sadržajima i objektima, održavanjem i popravcima, uslugama concierge tima, profesionalnošću i stručnošću.

„Najbolji u praksi” kategorija je u kojoj se prepoznaju marine koje pokazuju inovacije i kreativnost, operativnu učinkovitost, iznimno korisničko iskustvo, usluge, mjere sigurnosti i zaštite, prakse ekološke održivosti, osposobljavanje i profesionalni razvoj, angažman zajednice, usklađenost s propisima, suradnju dionika i predanost mjerljivim rezultatima i stalnom poboljšanju.

Oliver Dörschuck, glavni izvršni direktor tvrtke D-Marin, rekao je: „Oduševljeni smo što smo primili ovu nagradu za D-Marin i oduševljeni smo priznanjem za D-Marinu UAE i naš tim u Turgutreisu. Vrlo smo zahvalni iznimno uspješnom panelu stručnjaka i osobno bih želio izraziti svoju zahvalnost svojem marljivom i predanom osoblju tvrtke D-Marin u sve 23 marine, koji neprestano nastoje pomicati granice za naše klijente.”

You may also read!

Nestlé

Nestlé financijski izvještaj za 2023. bilježi stabilan organski rast od 7,2%

Mark Schneider, izvršni direktor kompanije Nestlé, izjavio je: „Dosad nezabilježena inflacija, do koje je došlo u posljednje dvije godine,

Read More...
Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio je donaciju u iznosu od 29.012,50 eura kojom je izgradio i opremio

Read More...
King Harmony

King Harmony osvojio srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, Ledo nagrađen i za najbolje tehničko rješenje

Na godišnjoj konferenciji Međunarodnog udruženja proizvođača sladoleda, King Harmony osvojio je srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, a Ledo je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design