Danijela Govorčinović Šimunović nova je direktorica Sektora za ljudske resurse u HEINEKENU Hrvatska

In Karijere
Danijela Govorčinović Šimunović

Danijela Govorčinović Šimunović imenovana je direktoricom Sektora za ljudske resurse te članicom menadžment tima HEINEKENA Hrvatska. Na ovoj poziciji zamijenit će Rominu Ivančić koja je ranije preuzela dužnost direktorice prodaje u kompaniji.

Danijela dolazi iz Styria Grupe, gdje je od 2014. obavljala različite poslove s područja ljudskih resursa. Na svojoj posljednjoj poziciji menadžerice za ljudske resurse vodila je i upravljala cijelim nizom HR zadataka uspješno potičući angažman zaposlenika u dinamičnom vanjskom i unutarnjem okruženju te podržavajući razvoj digitalnog poslovanja. Prije toga radila je na poziciji HR poslovnog partnera te voditeljice razvoja i edukacije zaposlenika u istoj kompaniji. Tijekom tog razdoblja dobila je brojne nagrade i certifikate u području employer brandinga i dobrih HR praksi.

Od 2008. do 2014. bila je partnerica odgovorna za razvoj poslovanja u kompaniji FranklinCovey Adriatic, vodećoj globalnoj kompaniji za osobni i organizacijski razvoj. Prije toga radila je kao voditeljica razvoja poslovanja i savjetnica za ljudske resurse u konzultantskoj tvrtki Gentis d.o.o., gdje je bila zadužena za ključne korisnike i konzultantske projekte.

U svojoj novoj ulozi, Danijela će voditi tim za ljudske resurse u HEINEKENU Hrvatska fokusirajući se na razvoj liderskih kompetencija za budućnost. Također, upravljat će programom razvoja talenata i agilnim poslovanjem, na način koji će unapređivati kulturu i rezultate kompanije.

Danijela Govorčinović Šimunović odgovarat će Odinu Goedhartu, predsjedniku Uprave HEINEKENA Hrvatska.

You may also read!

Dinko Lucić predsjednik Uprave PBZ-a i Zlatko Dalić

Izbornik Dalić i dalje brend ambasador PBZ Grupe i Premium Visa kartica

Zlatko Dalić i PBZ Grupa vjerno jedni uz druge. Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić i predsjednik Uprave Privredne banke

Read More...
wallstreet

Na Wall Streetu novi rekordi, europski ulagači oprezniji

Na Wall Streetu je prošloga tjedna S&P 500 indeks dosegnuo rekordnu razinu, kao i Nasdaq, što se ponajviše zahvaljuje

Read More...
nafta

Cijene nafte iznad 83 dolara, u fokusu OPEC+

Cijene nafte porasle su u petak na međunarodnim tržištima iznad 83 dolara pod utjecajem špekulacija da će vodeći proizvođači

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design