DPD nastavlja širenje Pickup lokacija suradnjom s trgovačkim lancem Tommy

In Strateški savezi
dpd

Radi ubrzanog rasta e-trgovine nužna je prilagodba zahtjevima tržišta te potrebama i očekivanjima kupaca. Kako bi svojim krajnjim korisnicima ponudio više izbora za dostavu i preuzimanje paketa DPD je u suradnji s trgovačkim lancem Tommy proširio Pickup mrežu za preuzimanje paketa za dodatnih 35 lokacija.

U užurbanom ritmu života kada su vrijeme i udobnost najdragocjeniji, proširenje lokacija za preuzimanje paketa bio je očekivani korak u postizanju cilja proširenja poslovanja u kojem DPD Croatia teži biti najbolja dostavna služba u Hrvatskoj. DPD uvijek razmišlja o krajnjim korisnicima te se trudi što više olakšati preuzimanje paketa i time dodatno povećati zadovoljstvo svojih klijenata.

Online prodaja i kupnja postali su vrlo važni u svakodnevnom životu, a DPD Croatia je spreman ponuditi raznovrsne mogućnosti dostave te se prilagoditi sve većim zahtjevima korisnika. Tako primatelji paketa pomoću myDPD aplikacije mogu promijeniti datum dostave, adresu dostave ili preusmjeriti svoj paket na lokaciju koja im najviše odgovara. Pickup lokacije za preuzimanje paketa idealan su način pružanja kontrole dostave primateljima paketa posebno uz veliki izbor lokacija koje im se nude.

Partnerstvom s trgovačkim lancem Tommy osnažena je logistička mreža DPD Croatia i time osigurana bolja povezanost svih dijelova zemlje. Sada DPD korisnici mogu obaviti kupnju namirnica te istovremeno preuzeti svoj paket u 35 odabranih Tommy prodavaonica. Trgovački lanac Tommy uvijek je bio lider u pogledu inovacija i cjelovitosti usluga koje se nude kupcima te zato kontinuirano razvijaju dodatne usluge koje nude kupcima u svojim prodavaonicama.

Osim Pickup lokacija, primatelji paketa mogu svoje pakete preuzeti i u DPD City Depou, ako gravitiraju centru Zagreba, ili na DPD Direct4.me paketomatima, dostupnima 24/7, na 30 lokacija diljem Hrvatske. Uključujući paketomate DPD mreža za preuzimanje paketa danas broji više od 600 lokacija diljem Hrvatske.

Radi inovativnih i iznimno fleksibilnih opcija DPD odabire sve veći broj privatnih i poslovnih korisnika jer im pruža pouzdana i savršeno prilagođena rješenja, a svakodnevnim povećanjem Pickup lokacija krajnjim korisnicima nudi još više izbora u dostavi njihovih paketa.

Više o našim Pickup parnerima možete pronaći ovdje:
https://www.dpd.com/hr/hr/pickup-lokacije/nasi-pickup-partneri/

Više o DPD Direct4.me paketomatima možete pronaći ovdje:
https://www.dpd.com/hr/hr/pickup-lokacije/dpd-paketomati/

You may also read!

Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Zakonske izmjene: Uskoro 500 tvrtki obvezno izvještavati o održivosti

Izmjene regulative ekskluzivno predstavljene polaznicima ESG akademije HGK Direktiva o korporativnom izvještavanju o održivosti, tzv. CSRD Direktiva, je s 1.1.2024.

Read More...
Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Deloitte i HUP predstavili rezultate istraživanja o raznolikosti i inkluzivnosti na radnom mjestu

Danas su u prostorijama Hrvatske udruge poslodavaca u sklopu Deloitteovog SheXO kluba predstavljeni rezultati 3. istraživanja „Raznolikost i inkluzivnost

Read More...
PEVEX

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti iz 2023. godine

Glavna skupština PEVEX-a prihvatila je prijedlog Uprave i Nadzornog odbora o zadržavanju dobiti ostvarene u 2023. godini. Neto dobit

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design