Dukat najavio rast otkupnih cijena mlijeka od rujna

In Potrošači
dukat

Dukat je najavio rast otkupnih cijena mlijeka od rujna 2017. godine, što je peto povećanje otkupnih cijena mlijeka Dukatovim kooperantima u posljednjih deset mjeseci.

Zagrebački Dukat najavljuje rast otkupnih cijena svježeg sirovog mlijeka na svom otkupnom području od rujna 2017. godine.

To će biti peto Dukatovo povećanje otkupnih cijena svježeg sirovog mlijeka Dukata prema svojim kooperantima u posljednjih deset mjeseci, formirano u skladu s kretanjima otkupnih cijena mlijeka na tržištima EU s bitnim učincima na tržište mlijeka u Republici Hrvatskoj.

Dodatno, Zagrebački je Dukat od siječnja ove godine uveo i dodatne mjere kojima svoje kooperante financijski potiče na veću proizvodnju mlijeka, što je rezultiralo rastom proizvodnje i otkupa mlijeka na Dukatovom otkupnom području tijekom 2017. godine, dok istovremeno proizvodnja i otkup mlijeka na razini Republike Hrvatske, nažalost, nastavlja padati.

Zagrebački Dukat pozdravlja poruke ministra poljoprivrede poslane jučer svim sudionicima domaćeg mljekarskog sektora te vjeruje kako će se trgovački lanci odazvati pozivu ministra Tolušića na fer poslovanje u Republici Hrvatskoj.

You may also read!

Hrvatska zemlja partner Mostarskog sajma

Hrvatska zemlja partner Mostarskog sajma, izlažu 42 hrvatske tvrtke

Hrvatska kao zemlja partner i Hrvatska gospodarska komora sudjeluju na jubilarnom, 25. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru koji se

Read More...
turizam - hotel

Rezultati istraživanja – Što žele mladi u Hrvatskoj i kako to kane ostvariti?

Putovanja, zabava, puno novaca, ugodan i sadržajan život, dobar auto, dobra klopa i “starci” koji ne gnjave i ne

Read More...
Vegeta nagrađuje vjernost jedinstvenim poklonima

Vegeta nagrađuje vjernost jedinstvenim poklonima

65 prstena za 65 godina: Vegeta nagrađuje vjernost jedinstvenim poklonima! Osvoji limitirano izdanje Vegeta prstena by Maja Miletić, modnog dodatka

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design