Festival VINOcom od 25. do 28. studenoga s oko 250 izlagača

In Sajmovi i izložbe
vinocom

Međunarodni festival vina i kulinarstva VINOcom održava se po 15. put nakon dvije godine stanke, od 25. do 28. studenoga i ugošćuje oko 250 vinarija, vinara, OPG-ova i drugih izlagača.

Ove godine festival se održava četiri, a ne dva dana kao do sada, zbog smanjenog prostora održavanja, rekao je osnivač festivala Ivan Dropulić.

“Iako je ove godine nekoliko stvari izmijenjeno, popunjenost i odaziv su dobri za sva četiri dana, a glavni pokazatelj je količina kupljenih karata”, rekao je Dropulić te dodao da ulaznica vrijedi sva četiri dana.

Sve radionice su popunjene, a cijene radionica kreću se od 150 do 1700 kuna.

“Ocjenjivanje vina traje jedan dan, no imat ćemo vremena uživati u okusima”, rekao je vinski znalac Željko Suhadolnik.

Uz vrsne enologe, vinske trgovce, vinare, vinske novinare, vina će ocjenjivati i blogeri, što je inovacija ovogodišnjeg festivala.

“Sjajna je prilika da nagrađivana vina imamo gdje pokazati i imamo mogućnost dokazati potrošačima da vina iz Hrvatske iz godine u godinu na velikim svjetskim ocjenjivanjima dobivaju važne nagrade”, rekla je predstavnica Belja Ljiljana Vajda-Mlinaček. (H)

You may also read!

alilovic

Zagrebačka županija s rastom turizma, u 2024. očekuje daljnji rast

U Zagrebačkoj županiji sve više se ulaže u kvalitetan i održiv turizam što donosi porast turističkog prometa i očekivanje

Read More...
primorac

Primorac ne želi vjerovati da su poslodavci prisvojili uštede od poreznih izmjena

Ministar financija Marko Primorac izjavio je u srijedu da ne želi vjerovati da su pojedini poslodavci smanjenjem bruto plaća

Read More...
Katarina Kraljević

Promjena u upravi Erste banke

Zdenko Matak, član uprave Erste&Steiermärkische Bank d.d. („Erste banka“) nadležan za Sektor građanstva, Sektor razvoja poslovanja s građanstvom, Sektor

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design