Franck Jubilarna kava i kolači – gastronomska kombinacija iz snova

In Brandovi
Franck gastro druženje

Pod voditeljskom palicom Doris Pinčić Rogoznica, danas je u zagrebačkoj Kuhaoni održano gastro druženje na kojem su svi okupljeni uživali u finim kombinacijama Franckove Jubilarne kave i desertnih delicija, koje je posebno za tu prigodu pripremila majstorica slastica i vlasnica slastičarne Amélie, Žakline Troskot. Neodoljiv miris popularne Ciglice sljubljen s vrhunskim slasticama oduševio je sve prisutne te podsjetio na tajnu Franckove Jubilarne kave koja leži u mješavini najboljih vrsta sirovih kava i bogatom čokoladnom okusu.

1-Dražen Posavčević, Doris Pinčić Rogoznica, Žakline Troskot
Dražen Posavčević, Doris Pinčić Rogoznica i Žakline Troskot

„Jubilarna kava ima zaokružen, čokoladni okus i poseban miris koji već godinama dobro znaju svi ljubitelji vrhunske mljevene kave. Vakumirano pakiranje specifičnog oblika cigle, koje je Franck predstavio još 1982. godine, omogućava da kava zadrži svježinu i svo bogatstvo aroma. Zbog takvog je pakiranja naša Jubilarna kava dobila naziv „Ciglica“ koji je i danas popularan“, istaknuo je Dražen Posavčević, marketing menadžer za kategoriju kave u Francku.

Kakvi kolači najbolje idu uz kavu te koja je tajna ukusnog kolača na bazi kave, okupljenima je otkrila Žakline Troskot „Franck Jubilarnu kavu pamtim još od malena. Osim što je sastavni dio mog jutarnjeg rituala, volim ju koristiti i u pripremi slastica. Njezin bogati okus zaista vrhunski upotpunjuje uživanje u slasticama.“

Kolače koje je pripremila Žakline Troskot, sudionici gastro druženja kušali su uz svježe pripremljenu Jubilarnu kavu iz džezve, a za zainteresirane slatkoljupce donosimo i Žaklinine slatke recepte.

You may also read!

mostar

Hrvatske tvrtke na sajmu gospodarstva u Mostaru

Na 26. Međunarodnom sajmu gospodarstva u Mostaru, u organizaciji Hrvatske gospodarske komore na nacionalnom štandu predstavlja se 12 hrvatskih

Read More...
Buljan Schmidt Ostojic Zenzerovic

Turistički sektor ulazi optimistično u novu sezonu, no rast troškova će ponovno nadmašiti rast prihoda što ugrožava investicije i konkurentnost domaćeg turizma

Udruga poduzetnika u hotelijerstvu Hrvatske (UPUHH), Hrvatska udruga turizma (HUT) i Deloitte objavili su rezultate istraživanja koji su pokazali

Read More...
bank

Dodatnim zapošljavanjem i boljim vještinama do većeg rasta Hrvatske

Hrvatska se suočava s velikim izazovima na tržištu rada koji su posljedica smanjenja broja stanovnika, njegovog starenja te brzog

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design