Global Finance proglasio Erste banku najsigurnijom bankom, a Erste privatno bankarstvo najboljim u Hrvatskoj

In Bankarstvo
erste

Erste banka dobitnica je nagrade za najbolje privatno bankarstvo u Hrvatskoj koju dodjeljuje renomirani međunarodni financijski časopis Global Finance. Osim toga, isti je časopis prepoznao Erste banku kao financijsku instituciju koja se od konkurentnih kompanija razlikuje razboritim upravljanjem usred nestabilne postpandemijske globalne ekonomije te joj dodijelio i nagradu za najsigurniju banku u Hrvatskoj.

2024 Best Private BankDirekcija privatnog bankarstva Erste banke svoje urede ima u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku, a pruža usluge za više od tisuću klijenata. Kristina Buconjić, direktorica Direkcije privatnog bankarstva Erste banke ovom je prilikom istaknula: „Osvajanje ove nagrade izuzetno je priznanje za visokokvalitetnu uslugu privatnog bankarstva Erste banke u Hrvatskoj koja postoji već dugi niz godina i pruža usluge u skladu s najvišim standardima. Ponosni smo što je kvaliteta naših usluga i proizvoda kontinuirano prepoznata te nagrađena i ovim priznanjem. Uvijek se trudimo našim klijentima pružiti najvišu razinu savjeta i usluge te ispuniti njihova očekivanja što je i okosnica našeg poslovanja”

Najbolje privatno bankarstvo u Srednjoj i Istočnoj Europi

Osim Erste banke u Hrvatskoj, privatno bankarstvo međunarodnog Erste Groupa, koji u svim zemljama u kojima posluje broji oko 24.500 klijenata s ukupnom imovinom pod upravljanjem od 33,7 milijardi eura, u posljednje je vrijeme nagrađeno s čak osam nagrada od renomiranih publikacija iz područja financijske industrije. PMW/The Banker prepoznao je Ersteovo privatno bankarstvo kao najbolje u SIE regiji te u Austriji i Rumunjskoj, dok ga je Global Finance proglasio najboljim u Češkoj, Slovačkoj, Hrvatskoj i Rumunjskoj. Dodatno, Erste Group dobio je i nagradu za najbolje privatno bankarstvo za održivo investiranje u SIE regiji.

You may also read!

Nestlé

Nestlé financijski izvještaj za 2023. bilježi stabilan organski rast od 7,2%

Mark Schneider, izvršni direktor kompanije Nestlé, izjavio je: „Dosad nezabilježena inflacija, do koje je došlo u posljednje dvije godine,

Read More...
Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio je donaciju u iznosu od 29.012,50 eura kojom je izgradio i opremio

Read More...
King Harmony

King Harmony osvojio srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, Ledo nagrađen i za najbolje tehničko rješenje

Na godišnjoj konferenciji Međunarodnog udruženja proizvođača sladoleda, King Harmony osvojio je srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, a Ledo je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design