Uz podršku više od 77 tisuća građana osigurana donacija za rad Udruge P.I.N.K. – life

In DOP
Uz podršku više od 77 tisuća građana osigurana donacija za rad Udruge P.I.N.K. – life

Primopredajom donacije u četvrtak 16. studenog završeno je peto izdanje kampanje Pink Ribbon u sklopu koje su dm i partneri Udruzi P.I.N.K. – life osigurali donaciju vrijednu 13.269,71 eura. Sredstva su namijenjena otplati ultrazvuka za Kliniku za neurologiju KBC-a Sestre Milosrdnice te obnovi prostora u kojima Udruga provodi edukativne programe i pruža psihološko savjetovanje.

Više od 77 tisuća kupaca koji su tijekom listopada, Međunarodnog mjeseca borbe protiv raka dojke, u dm-u kupili odabrane proizvode omogućili su ovu donaciju jer je dm s partnerima izdvojio pet posto ukupnog prometa ostvarenog prodajom dezodoransa bez aluminijskih soli te Cedevite Pink.

„Ova je donacija nastavak dugogodišnje suradnje dm-a i Udruge P.I.N.K. – life te naših zajedničkih nastojanja da sugrađanima osiguramo bolju prevenciju, dijagnostiku i liječenje. Uspjeh petog izdanja kampanje za nas u dm-u ima posebno značenje jer smo tijekom ove godine poseban naglasak stavili upravo na žensko zdravlje. Ponosni smo što smo još jednom građane podsjetili na važnost brige o zdravlju i što se više od 77 tisuća njih aktivno uključilo u kampanju kako bi podržali rad Udruge“, izjavila je Gordana Picek, voditeljica resora nabave i marketinga dm-a za regiju Adria te voditeljica prodajne regije u Hrvatskoj.

„Izrazito sam ponosna što smo tijekom višegodišnje suradnje na kampanji Pink Ribbon izgradili partnerski odnos i sretna sam što nam je partner baš dm. Za Udrugu je ovo jako važna kampanja jer razinu osviještenosti o raku dojke podiže na jednu višu ljestvicu. Vrlo nam je značajna i financijska potpora jer bez nje nije moguće realizirati planove Udruge. Još jednom zahvaljujem svima u dm-u i svim građanima koji su kupnjom podržali ovu donaciju“, istaknula je Nives Moric Noha, predsjednica Udruge P.I.N.K. – life.

Tijekom pet izdanja kampanje Pink Ribbon dm je uz pomoć kupaca i partnera podržao rad Udruge s više od 48.000 eura. Uz provedbu radionica s onkološkim pacijentima, prikupljena sredstva omogućila su opremanje kirurške sale Opće bolnice Dubrovnik, kupnju histeroskopa, otplatu ultrazvučnog uređaja za KBC Zagreb te otplatu ultrazvuka za Kliniku za neurologiju KBC-a Sestre milosrdnice.

You may also read!

Nestlé

Nestlé financijski izvještaj za 2023. bilježi stabilan organski rast od 7,2%

Mark Schneider, izvršni direktor kompanije Nestlé, izjavio je: „Dosad nezabilježena inflacija, do koje je došlo u posljednje dvije godine,

Read More...
Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Zahvaljujući donaciji PBZ grupe, Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio novo dječje igralište

Centar za odgoj i obrazovanje Zajezda dobio je donaciju u iznosu od 29.012,50 eura kojom je izgradio i opremio

Read More...
King Harmony

King Harmony osvojio srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, Ledo nagrađen i za najbolje tehničko rješenje

Na godišnjoj konferenciji Međunarodnog udruženja proizvođača sladoleda, King Harmony osvojio je srebro u kategoriji Najinovativnijeg sladoleda, a Ledo je

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design