HAMAG-BICRO otvorio ispostavu u Splitu

In Krediti za poduzetništvo
hamag

Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije (HAMAG-BICRO) otvorila je u petak u Splitu svoju šestu ispostavu u Hrvatskoj u okviru druge faze projekta “Razvoj mreže poduzetničkih potpornih institucija putem HAMAG-BICRO-a” – BOND 2.

“Agencija HAMAG-BICRO pozicionirala se kao središnja institucija u Hrvatskoj za sve mikro, male i srednje poduzetnike kojima je potrebna financijska podrška u svim fazama poslovanja. Kako bi osigurali stabilan rast i razvoj cjelokupnog gospodarstva u svim dijelovima Republike Hrvatske započeli smo s projektom decentralizacije, a čija se realizacija konkretno ogleda u otvaranju ispostava u svim županijama”, rekao je predsjednik Uprave HAMAG-BICRO-a Vjeran Vrbanec na otvorenju ispostave u prostorijama Hrvatske gospodarske komore – Županijska komora Split.

Iz HAMAG-BICRO-a u priopćenju podsjećaju da je cilj projekta BOND doprinijeti povećanju razine poduzetničkih aktivnosti stvaranjem povoljnijeg poduzetničkog okruženja u svim regijama Hrvatske te tako osigurati stabilan rast i razvoj cjelokupnog gospodarstva.

Župan splitsko-dalmatinski Blaženko Boban je podsjetio kako je prošle godine u toj županiji potpisano devet ugovora za dodjelu bespovratnih sredstava vrijednih više od 17 milijuna kuna, kojim se ojačavaju poduzetničko-potporne institucije urbane aglomeracije Split s ciljem pružanja inovativnih i kvalitetnih usluga poduzetnicima s ovog područja.

“Otvaranje ispostave u Splitu u okviru projekta BOND kojeg provodi HAMAG-BICRO smatra se svojevrsnom nadopunom koja ima za krajnji cilj sinkroniziran sustav podrške poduzetnicima”, rekao je Boban, dodajući kako stoga Splitsko-dalmatinska županija pozdravlja taj korak HAMAG BICRO-a.

Predsjednik HGK – Županijske komore Split Joze Tomaš istaknuo je kako tom suradnjom dodatnu vrijednost dobivaju i HGK i HAMAG BICRO a najveću će korist imati korisnici njihovih usluga, poduzetnici koji će na jednom mjestu moći koristiti usluge obiju institucija i dobiti više potrebnih informacija vezanih za poslovanje.

“Uz informacije i usluge koje im HGK pruža u smislu zastupanja, promocije i edukacije, sada će na raspolaganju imati i sve oblike podrške HAMAG-BICRO-a koje mogu koristiti za pokretanje, rast i razvoj poslovanja”, rekao je Tomaš. (H)

You may also read!

tomislav-rados

Akademija kibernetičke sigurnosti HGK: Hrvatske tvrtke nedovoljno otporne na kibernetičke prijetnje

Svakih 14 sekundi u svijetu dogodi se ozbiljan kibernetički napad pa ne čudi da kibernetička sigurnost postaje kritični aspekt

Read More...
plenkovic i bernarda

U Varaždinskim Toplicama otvoren hotel Bernarda vrijedan više od 8 milijuna eura

U Varaždinskim Toplicama u subotu je otvoren Hotel Bernarda vlasnice poznate poduzetnice Bernarde Cecelja, a čemu je prisustvovao i

Read More...
wallstreet

Svjetske burze nestabilne, no Nasdaq dosegnuo rekordnu razinu

Na svjetskim se burzama prošloga tjedna trgovalo nesigurno jer se čini da središnje banke u svijetu neće smanjiti kamate

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design