Hyundai Motor će na IAA Mobility 2021 otkriti svoju viziju održive budućnosti

In Sajmovi i izložbe
Hyundai

Hyundai Motor predstavit će svoju viziju budućnosti mobilnosti i zacrtati svoj put prema ugljičnoj neutralnosti na Međunarodnom sajmu automobila u Njemačkoj 2021. (2021 International Motor Show Germany, IAA Mobility 2021). Ovogodišnji IAA održava se od 6. do 12. rujna 2021. u Münchenu.

Osim što je proizvođač automobila s jednim od najširih raspona elektrificiranih pogonskih sklopova na tržištu, Hyundai se posljednjih godina pretvorio u davatelja rješenja za pametnu mobilnost. Tvrtka je to postigla značajnim ulaganjima u budućnost mobilnosti, uključujući električna vozila na baterije (BEV), električna vozila na gorivne ćelije (FCEV) i autonomnu vožnju.

Na IAA 2021 Hyundai će predstaviti sljedeću fazu svoje buduće vizije tvrtke, onu koja će proširiti izglede za nulte emisije na sve sektore mobilnosti, uključujući planove za omogućavanje ugljične neutralnosti.

Posjetitelji Hyundaijevog štanda i digitalni posjetitelji dobit će uvid u to kako će Hyundai u budućnosti koristiti svoju BEV i FCEV tehnologiju. Tvrtka će također otkriti detalje o svojim planovima za pružanje novih dimenzionalnih rješenja i mobilnosti za zelenije stilove života, temeljene na viziji brenda ‘Progress for Humanity’ (‘Napredak za čovječanstvo’).

Konferencija za medije Hyundai Motor IAA 2021 održat će se na štandu tvrtke u dvorani A1 u 09:45 (CEST) 6. rujna. Izravni prijenos događaja bit će dostupan i medijima te široj javnosti putem web stranice Hyundai Motor Europe.

Informacije o IAA Mobility
Međunarodni sajam automobila u Njemačkoj (IAA Mobility) najveći je svjetski sajam automobila. Predstavnici društva, industrije i politike izlažu i raspravljaju o svojim vizijama i perspektivama održive mobilnosti. Ovogodišnji sajam je 69. po redu i održava se u Münchenu od 6. do 12. rujna.

You may also read!

Predstavljena Hrok ESG platforma razvijena u suradnji s bankama

Predstavljena Hrok ESG platforma razvijena u suradnji s bankama

U Zagrebu je danas predstavljena ESG platforma koju je razvio Hrok u suradnji s vodećim bankama u Hrvatskoj. Na

Read More...
Jedna manje

Konzum nastavlja s kampanjom „Jedna manje“ čiji je cilj smanjenje plastičnog otpada

Konzumova kampanja „Jedna manje“, koja za cilj ima promociju korištenja višekratnih ekoloških torbi za kupnju i smanjenja plastičnog otpada

Read More...
šuma hrane komunlac

U Koprivnici posađena najveća šuma hrane u Hrvatskoj

Svjetska organizacija za zaštitu prirode WWF danas je u suradnji s Gradom Koprivnica i njihovim komunalnim poduzećem Komunalac posadila

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design