Infobip širom Sjeverne Amerike pokrenuo globalnu seriju developerskih meetupa

In Obrazovna rješenja
Infobip

Iduće godine u planu još veći broj meetupa, a od grada do grada Sjevernom Amerikom putovat će posebno Infobip rekreacijsko vozilo.

Infobip, globalno najpovezanija cloud komunikacijska platforma, pokrenuo je seriju globalnih developerskih meetupa kako bi dao dodatni doprinos u izgradnji zajednice tech entuzijasta u 18 gradova SAD-a i Kanade. U domaćem jednorogu smatraju kako organizacijom ovakvih događaja, koji su do sada u sklopu vlastite meetup grupe okupili preko 1.300 sudionika, mogu pružiti vrijedne prilike za umrežavanje i predstavljanje svojih rješenja.

„Infobipov Shift tim odlučio je proširiti svoje aktivnosti na sjevernoameričko tlo, osobito SAD, kroz organizaciju roadshowa, odnosno niza meetupa, putujući od grada do grada. Oduševljeni smo odazivom i veseli nas činjenica da smo velikom broju developera u Sjevernoj Americi detaljno predstavili Infobip, našu priču i rješenja te im prenesli najnovija znanja i iskustva“, istaknuo je Ivan Burazin, član uprave Infobipa za developersko iskustvo.

Ove je godine u sklopu sjevernoameričke turneje održano 18 meetupa, od Miamija i Bostona, pa do Seattlea, Las Vegasa i Toronta u Kanadi, a ukupno je 50 govornika iz Infobipa i ostalih kompanija kao što su Docker, Postman i GitHub govorilo o aktualnim developerskim temama.

„Kao i uvijek, neprestano gledamo kako ovakva događanja unaprijediti. Kroz 2022. proputovali smo 15 američkih saveznih država i posjetili Kanadu. U idućoj godini fokusirat ćemo se na organizaciju kvartalnih meetupa u pet ključnih gradova koji su se pokazali najuspješnijima, čime ćemo dodatno podići njihovu kvalitetu na još višu razinu, s većim brojem posjetitelja i meetupa“, zaključuje Nikola Radišić, član Infobip Shift tima te najavljuje kako će velika novost biti i Infobip rekreacijsko vozilo, tzv. RV, kao službeno prijevozno sredstvo za putovanje od grada do grada koje će biti točka okupljanja i druženja zajednice tech entuzijasta.

Infobip na ovaj način želi stvoriti zajednicu developera u gradovima širom Sjeverne Amerike okupljenu oko najnovijih tehnologija.

O Infobipu:

Infobip je krenuo kao mala startup kompanija iz Vodnjana u Istri. Danas, sa 16 godina iskustva u IT industriji, globalno zapošljava više od 3500 ljudi te posluje na šest kontinenata kroz više od 70 ureda. Razlog ovolikom uspjehu su Infobipova komunikacijska platforma i usluge za poslovne subjekte koje mogu doprijeti do gotovo 7 milijardi korisnika i stvari u više od 190 zemalja. Time je omogućena besprijekorna mobilna komunikacija poslovnih subjekata s njihovim krajnjim korisnicima – na svakom kanalu i uređaju, u svakom trenutku i bez obzira na to u kojem se dijelu svijeta nalaze. Kompanija surađuje i u partnerstvu je s vodećim mobilnim operatorima, kompanijama koje razvijaju messaging aplikacije, bankama, e-commerce kompanijama, društvenim mrežama i tehnološkim kompanijama. Infobip je u svijetu prepoznat kao dobitnik brojnih nagrada za kvalitetu usluga koje provodi pri čemu surađuje s najvećim svjetskim chat aplikacijama poput WhatsAppa, Vibera, Telegrama te s globalno poznatim brendovima poput Virgin Megastore, Strave, Ubera, Zendeska, Burger Kinga i mnogim drugima.

You may also read!

U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

U Zagrebu je otvorena Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke

Na zagrebačkom Europskom trgu otvorena je Moneterra – Muzej novca Hrvatske narodne banke , a koordinaciju projekta je, među

Read More...
Podravka odabrana kao preferirani kupac Belja, Vupika i PIK-a Vinkovci

Podravka odabrana kao preferirani kupac Belja, Vupika i PIK-a Vinkovci

Podravka je pozvana u finalizaciju pregovora o kupnji poljoprivrednih kompanija Fortenova grupe kao preferirani partner. Sukladno tome, Podravka i

Read More...
Fortenova grupa

Fortenova grupa Podravku izabrala kao strateškog partnera za pregovaranje uvjeta kupoprodaje Poslovnog područja poljoprivreda

Nakon procjene obvezujućih ponuda koje su pristigle tijekom ispitivanja interesa u procesu prodaje društava Poslovnog područja poljoprivreda, Fortenova grupa

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design