Ivan Katavić: Izgradili smo KTC jer Vrbovec zaslužuje bolje

In Tvrtke i tržišta
ktc

Otvorenje KTC Trgovačkog centra Vrbovec, održano je u subotu u Zagrebačkoj ulici u Vrbovcu. Novi Trgovački centar KTC Vrbovec u svojem sastavu ima supermarket, poljoljekarnu i restoran.

Nakon pune 22 godine poslovanja u Vrbovcu, na istoj lokaciji, KTC otvara vrata potpuno novog Trgovačkog centra, te žiteljima Vrbovca i okolice na taj način zahvaljuje na povjerenju, koje je izgrađeno tijekom proteklih godina.

– Zadovoljstvo je da vas danas mogu pozdraviti u ovakvom broju i ovako lijepom objektu. KTC kao privatna firma u mojem 100-postotom vlasništvu ostvarila je lani 1.780.000.000 kuna, a procjena je da će ove godine biti 1.870.000.000 kuna, a možda i više. To znači da je to oko pet posto rasta zaposlenih i to nas treba sve zajedno veseliti – rekao je Ivan Katavić, vlasnik KTC-a.

Supermarket u Vrbovcu će nuditi bogat asortiman prehrambene robe, s posebnim naglaskom na dnevno svježe meso, mlijeko i mliječne proizvode, delikatesnu robu, te dnevno svježe voće i povrće. U ponudi će biti i odličan izbor pića, čistila, kozmetike, kućnih potrepština, tehničke robe (televizori, računala, informatička oprema, bijela tehnika i drugo).

ktc
Ivica Katavić, zaposlenici i gosti

– Sretan sam i ponosan da se svima okupljenima danas mogu obratiti jer to znači da krećemo s radom u ovom obnovljenom objektu. Zahvalio bih se svim zaposlenicima KTC-a koji su na bilo koji način sudjelovali u ovom projektu. Vi u Vrbovcu ste nas na neki način prisili da razmišljamo o proširenju i otvaranju nečega novoga, dostojnog Vrbovca i zahvalan sam vam na tome – kazao je Ivica Katavić, predsjednik Uprave KTC-a.

ktc
Svećani obilazak novog trgovačkog centra

Radno vrijeme supermarketa bit će svaki dan od 7 do 21 a nedjeljom od 7 do 14 sati. Poljoljekarna će nuditi sredstva za zaštitu bilja, mineralna i organska gnojiva, sjemensku robu i sadni matrijal, profi supstrate i zemlju za cvijeće, stočnu hranu, opremu za navodnjavanje, opremu za podrumarstvo i vinogradarstvo, te alate za primjenu u poljoprivredi.

Prodajno osoblje je educirano za savjetnike i distributere u prodaji sredstava za zaštitu bilja, kako bi svojim kupcima prenijeli što više znanja. Radno vrijeme poljoljekarne bit će od ponedjeljka do petka od 8 do 18 sati a subotom od 8 do 14 sati.
Okupljenima se obratio i Denis Kralj, gradonačelnik Vrbovca. – Mislim da svi vidimo ovu zgradu KTC-a i to je nešto na što možemo biti ponosni kaj imamo ovakav jedan centar u našem gradu. Velika zahvala KTC-u što je uložio ovih 5 milijuna eura upravo u naš grad. Vijest o otvaranju KTC-a je već mjesecima top vijest u Vrbovcu i uvjeren sam da će ovaj centar promjeniti i vizuru grada, ali navike naših građana- kazao je.

Restoran i catering Vrbovec imat će u dnevnoj ponudi 5 vrsta toplih jela ali i a la carte ponudu. Vršit će uslugu cateringa. Prostor restorana moderno je uređen i pogodan za organizaciju svadbenih i drugh svečanosti.

ktc

Može primiti do 400 gostiju. Radno vrijeme restorana bit će od ponedjeljka do subote od 7 do 20 sati. U KTC Trgovačkom centru Vrbovec zaposleno je 54 djelatnika, a investicija je vrijedna oko 5 milijuna eura.

– Od srca sam ponosan jer KTC je najveći privredni subjekt u Križevcima i generator razvoja, ali prije svega pouzdan partner. Ovo ulaganje je itekako znak povjerenja i kvalitete i jamstvo da ćete i dalje moći kupovati i uživati u kvaliteti proizvoda u hrvatskom trgovačkom centru u desetljećima koje dolaze pred nama – kazao je Mario Rajn, gradonačelnik Križevaca.

Na kraju su se okupljenima obratili i izaslanik zagrebačkog župana Stjepana Kožića, pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo Damir Fašaić koji je istaknuo kako je ovo nagovještaj investicija u istočnom dijelu županije, posebno u Vrbovcu.

zaher
Josip Zaher

Darko Koren, župan koprivničko-križevački rekao da mu je iznimno drago što je na ovakvom druženju jer svaki susret koji omogućava KTC znači povećanje radnih mjesta, ili da se otvorio novi centar, obnovio stari, rast gospodarstva i sve ono što se na to nadovezuje.

Pozdravne riječi uputio je potpredsjednik za trgovinu i financije u HGK Josip Zaher, a svečanosti je nazočio i zamjenik predsjednika Uprave tvrtke KTC Siniša Katavić. Tom je prigodom KTC donirao 5000 kuna Dječjem vrtiću Vrbovec.

KTC je na hrvatskom tržištu 26 godina. Poslovne prostore ima u 25 gradova Lijepe naše. Osnovna djelatnost je trgovina u 27 supermarketa a kao dopuna ponude su 22 poljoljekarne, 15 benzinskih postaja i 21 restoran. Uz KTC posluje i KTC Jadran sa 3 hotela na jadranskoj obali (Baška Voda i Makarska). KTC zapošljava 1400 djelatnika.

You may also read!

alilovic

Zagrebačka županija s rastom turizma, u 2024. očekuje daljnji rast

U Zagrebačkoj županiji sve više se ulaže u kvalitetan i održiv turizam što donosi porast turističkog prometa i očekivanje

Read More...
primorac

Primorac ne želi vjerovati da su poslodavci prisvojili uštede od poreznih izmjena

Ministar financija Marko Primorac izjavio je u srijedu da ne želi vjerovati da su pojedini poslodavci smanjenjem bruto plaća

Read More...
Katarina Kraljević

Promjena u upravi Erste banke

Zdenko Matak, član uprave Erste&Steiermärkische Bank d.d. („Erste banka“) nadležan za Sektor građanstva, Sektor razvoja poslovanja s građanstvom, Sektor

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design