Končar EI: Bago i idućih godinu dana na čelu Uprave

In Karijere
hiz

Na čelu Uprave Končar Elektroindustrije i u idućih godinu dana ostaje Darinko Bago, a novi član i zamjenik predsjednika Uprave je Gordan Kolak, izvijestili su u ponedjeljak iz Končara.

Naime, Nadzorni odbor Končar Elektroindustrije na sjednici u petak donio je odluku o imenovanju predsjednika i članova Uprave društva zbog isteka mandata, o čemu su iz Končara danas izvijestili putem Zagrebačke burze.

Kako se navodi u objavi, za predsjednika Uprave imenovan je Darinko Bago, a za zamjenika predsjednika Uprave i člana Uprave Gordan Kolak.

Za članove Uprave imenovani su Miki Huljić, Marina Kralj Miliša i Miroslav Poljak.

Za zamjenika člana Uprave imenovan je Ivan Tomšić.

Jednoglasnom odlukom Nadzornog odbora predsjednik i članovi Uprave imenovani su na godinu dana odnosno do 19. siječnja 2020. godine, navode iz Končara.

Uz Bagu na mjestu predsjednika Uprave i do sada su članovi Uprave bili Miki Huljić, Marina Kralj Miliša i Miroslav Poljak.

U upravi je do sada bio i Davor Mladina, koji je na tom mjestu proveo 20 godina a sada je stekao uvjete za mirovinu, napominju iz Končara.

Gordan Kolak novo je ime u Upravi Končara, koji ujedno dolazi i na novu funkciju zamjenika predsjednika Uprave, a nova je funkcija i zamjenik člana Uprave, na koju je imenovan Ivan Tomšić. (H)

You may also read!

alilovic

Zagrebačka županija s rastom turizma, u 2024. očekuje daljnji rast

U Zagrebačkoj županiji sve više se ulaže u kvalitetan i održiv turizam što donosi porast turističkog prometa i očekivanje

Read More...
primorac

Primorac ne želi vjerovati da su poslodavci prisvojili uštede od poreznih izmjena

Ministar financija Marko Primorac izjavio je u srijedu da ne želi vjerovati da su pojedini poslodavci smanjenjem bruto plaća

Read More...
Katarina Kraljević

Promjena u upravi Erste banke

Zdenko Matak, član uprave Erste&Steiermärkische Bank d.d. („Erste banka“) nadležan za Sektor građanstva, Sektor razvoja poslovanja s građanstvom, Sektor

Read More...

Leave a reply:

Your email address will not be published.

Mobile Sliding Menu

Opći uvjeti korištenja

Suvremena.hr © Copyright | h1 design